Cykellampa 14 LED
Dekorera din cykel med dessa LED-ljus.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jukka Y.
    Jukka Y. (2015-11-12)

4/5 Tuoteen ledit ovat kirkkaita ja ledeihin saa eri toimintoja. Kiinnitykseen on tarrapohja sekä mukana tuli pari nippusidettä. Tuotetta en ole vielä pyörään asentanut mutta en usko tarrapinnan pitävän Suomen olosuhteissa. Tosin nippusiteillä saa varmasti kiinni. Pienellä nikseillä tuotteesta saa varmasti kelpon ja lapsen pyörästä saa näkyvän pimeällä ilmalla. Ei sovi kuitenkaan unohtaa eteen ja taakse valoja.
- Pori, Finland - ()
4/5 Fillariin jouluvalot! Mielenkiinnosta ja halvasta hinnasta johtuen tilasin kaksi settiä ledivaloja fillarin runkoon asennettavaksi. Asennus helppoa valoissa olevien tarrojen avulla, ja patterikotelon saa nätisti runkoon kiinni mukana tulevilla nippusiteillä. Patterikotelon suojapussin pohjaan puhkaisin rei'ät, että sain piuhat vedettyä alakautta ulos ja virtanapin paremmin hollille. Virtanapin toiminnassa on parantamisen varaa, tämä on sitä huonointa "made in China"-osastoa.

Toimintoja on kolme: kaksi eri vilkkumoodia ja yksi kiinteä valomoodi. Jos näillä valoilla varustettua fillaria ei autoilija näe, on hän sokea!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 kirkkaat ledit hyvä ostos kannattaa ostaa on hienot valot on pyörässä kiinni kaikki vastasi odotuksia 5/5 hinta ja laatu on hyvä ledit ovat hyvät
- Tervakoski, Finland - ()
4/5 Onhase mahtava juttu pikkupojalle saada kuveledit pyörän sivuille.Nyt on varmaa että hän tulee huomatuksi liikenteessä ja turvallisuus taso kasvaa.Ainoa miinus,joku pitkäkyntinen voi haluta valot itselleen,siksi pyörä on pantava visuun talteen ajon jälkeen.
- Sotkamo, Finland - ()