Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Cykel LED Färgglada Ljus
32 olika mönster kan skapas med denna LED lampa.
 • Cykel LED Färgglada Ljus
 • Cykel LED Färgglada Ljus
 • Cykel LED Färgglada Ljus

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-31)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-31)

Våra kunders produktvideor

4/5 Siskonpojalle annoin lahjaksi ja ilmeisesti ihan toimiva tuote, vaikka en tiedä osuiko ikähaarukka ihan oikeaan kyseisessä lahjassa (14 v:lle).
- Nummela, Finland - ()
4/5 Ihan on näyttävä valaisin. On/Off Kytkin olisi hyvä, ettei turhaan välky valoisaan aikaan. Ainakin isoon vanteeseen tarvitsee useamman valaisimen, että kuvio alkaa muodostua.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ei ole vielä ollut kovin kovassa käytössä.Syksyn hämärtyessä varmasti näyttävän näköinen ja huomiota herättävä pyöräillessä.Värivalot on kirkkaat.Nähtäväksi jää kuinka hyvin pysyy pyörässä paikoillaan ja ehjänä..
- Purontaka, Finland - ()
5/5 Suosittelen ostamaan edullisen ja helppokäyttöisen, toimii heti kun pyörä liikkuu ja kaikenlisäksi näyttävän turvavarusteen lasten tai miksei aikuisenkin pyörään. Laite todella helppo ja vaivaton käyttää, syttyy heti kun liikettä tapahtuu ja sammuu kun liike loppuu.
- Lapua, Finland - ()
3/5 Ihan hauska huomiovalo pimeässä liikkuvalle. Automaattinen valon sammutus kun pyörä ei liiku on hyvä. Kiinnitys oli vähän vaivalloista, mutta ruuvisysteemillä pitäisi pysyä. Kovin vakuuttavaa laatua laite ei edusta ja vasta kaksi fillarilenkkiä heitetty, joten saas nähdä miten kestää ?
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Näyttävät valot - pimeässä. Näkyy varmasti sokealle autoilijallekin. Asennus suhteellisen helppo - prikat, mutterit ja ruuvit pinnojen ympärille vanteen ulkokehään, jotta kiinnikkeet eivät hankaisi pyörän haarukoita. Pattereiden vaihtoa varten pitää irroittaa koko laite, ellei sitä ole jo varas vienyt. Patterit eivät kestä ulkona talvella, joten varastointi sisälle.

Valitettavasti alkoi sataa ja kuvan otto ongelmallista.
- Helsinki, Finland - ()

Cykel LED Färgglada Ljus

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp
32 olika mönster kan skapas med denna LED lampa.

Specifikationer:

 • Storlek: 17.7×3.8×1.2cm
 • Fungerar med 3xAAA batterier (ingår ej)
 • Batteritid: 48 h

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: