Cykelstyre
Extra cykelstyre för aktiva cyklister. Det extra styret ger dig en chans att välja din position och ger dig bekvämlighet när du cyklar längs långa släta vägar.

4/5 Lisätanko laadullisesti hyvä mutta ei sopinut minun pyörääni edes kiristysrenkaiden kanssa. Ilman kiristysrenkaita ei saanut tarpeeksi kireälle ja renkaiden kanssa ei saanut kiinni.
- Nummela, Finland - ()
4/5 Helppo asennus. Kävin paikalleen. Hiukan liian kapea, mutta ohutseinämäinen putkirakenne antaa periksi ja taivutin mutkaan hiukan laajempaan kulmaan, itselleni sopivammaksi. Aja asiansa täysin ja helpottaa pyöräilyäni, koska minulla selkävaivoja. Voin suositella. Jos parempaa hakee, niin hiukan vankempi rakenne olisi minulle isokokoiselle ja yli satakiloiselle parempi.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote. Hyvä hinta/laatusuhde. Hieman asennuksessa oli vaikeuksia. Toimii! Maastopuörään asensin ja tosi hyvin on toiminut. Toimii siihen miksi sen ostinki.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Todella hyvä tuote jonka saa myös tukevasti pyörään kiinni. Suosittelen kaikille pyöräilijöille. Laatu hintaansa nähden erinomainen. Jos tykkää vaihtaa ajoasentoa välillä niin pakkohankinta.
- Lohja, Finland - ()
4/5 Tanko on käytössä maastopyörässä, jolla ajelen myös pidempää lenkkiä maantiellä. Pyörän tangon kartiomaisuudesta johtuen lisätankoa ei saa täysin kireäksi, mutta se ei ole haitannut käyttöä. Suosittelen pidempiä matkoja ajaville, tuulevastus putosi merkittävästi ajoasennon muututtua.
- Virrat, Finland - ()
4/5 Aivan hyvä tuote ja varsinkin hintansa puolesta ihan "killerituote", ei meinaan tähän hintaan parempaa uutena saa. Laatu ihan ok, asennuskin ja toisaalta tangon poisto varsin helppo.
- Oulu, Finland - ()

Cykelstyre

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Extra cykelstyre för aktiva cyklister. Det extra styret ger dig en chans att välja din position och ger dig bekvämlighet när du cyklar längs långa släta vägar.

 


Specifikationer:

  • Vikt: 640g
  • Längd: 37cm
  • Bredd: 30cm

 

Medföljer:

  • 1 x Cykelstyre

 

Garanti:

3 månader