Vader -cykelsadel
Vader -cykelsadel

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko A.
  Mikko A. (2016-04-26)
 • Produktfoto av Mikko A.
  Mikko A. (2016-04-26)
 • Produktfoto av Jesse T.
  Jesse T. (2015-08-13)
 • Produktfoto av Jesse T.
  Jesse T. (2015-08-13)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)

Våra kunders produktvideor

4/5 Penkki oli hinnaltaan edullinen, kiskot jämäkän oloiset, mutta penkki aavistuksen kova omalle hanurille. Penkki oli siistin näköinen. Toki jos penkillä olisi enemmän ajanut olisi saanut pehmettyä.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Jopon jakkara ihan kohtuu hinnalla. Eipä tätä paljoa osaa kehua tai haukkua. Hinta oli tosiaankin halpa ja onhan tossa jakkarassa toi pierun tuuletus rako jota ei kaikista löydy.
- Nakertaja, Finland - ()
5/5 No näin alkuu satula on ollut hyvä. Kaupunki ajossa, lyhyitä matkoja on ollut hyvä ajaa ja satalu ei ime niin paljoa vettä kuin tavallinen satula. Hinta-laatu suhde on erittäin hyvä.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Laadukkaan oloinen satula.

Oikeasti yllätyin miten hyvä koska hinta on alhainen,vastaavat satulat pyöräliikkeessä n.100€.

Pyrstöön sopivuus on jokaisen oma juttu,tämä joutuu puristukseen kunhan fatbikeni tulee.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Tukeva ja kestävän oloinen polkupyörän satula. Melko kova mutta käytän muutenkin silikoni istuin suojaa, niin ei kovuus haittaa. Aika hyvä hinta/laatu suhde.
- Teuva, Finland - ()
4/5 Hyvä ja kevyt satula! Ei hinnalla ainakaan pilattu, kuten ei oikeastaan mikään tuote e-villestä. Keveys jopa yllätti ja muutaman testiajon jälkeen ihan pätevä ja kestävän oloinen. Ihan en ehkä matkapyörääni laittaisi (ei istu omalle takamukselle kuitenkaan niin hyvin), mutta arkipyörässä toimii! Hyvännäköinenkin satula vielä! Loppukesä sitten kertookin paremmin kestosta, mutta oletan toimivan ilman ongelmia.
- Helsinki, Finland - ()