Multifunktionell cykelväska
Multifunktionell cykelväska

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Veli-Matti R.
    Veli-Matti R. (2016-04-25)

4/5 Kätevä laukku mukaan pyöräretkelle. Pienemmät "taskut" ovat irroitettavissa. Varmistinhihna ja sadesuoja kuuluvat kauppaan. Tässä kulkee lompakkoni, kännykkä ja avaimet. Mukaan mahtuu vaikka eväsleipäpalaset tai proteiinipatukat. Diabeetikkona saan mukaan pienet välipalat ja sokerimittarin (tai insuliinit).
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Helppo käyttää. Todella kätevä pyörälenkeillä. Mukaan sopii lompakko, avaimet, kännykkä ja pientä evästäkin pitemmille lenkeille. Sopii niin tarakkaan kiinnitettäväksi kuin runkoonkin.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Käyttö jäänyt aika vähälle. Jotain pikkutavaroita joskus tuonut kaupasta kotiin. Ainakin siinä hommassa ajanut asiansa.
- Lappi, Finland - ()
4/5 Todella näppärä pikkulaukku pyörään. Laukussa mahtuu kuljettamaan mukavasti pieniä tavaroita, kuten lampun, mustekaloja ja työkaluja. Laukku ei ole tiellä kun polkee. Laukku pysyy myös hyvin kiinni, ja laukun eri osat ovat irroitettavissa toisistaan, jos ei kaikkia osia tarvitse. Heijastimista ja sadesuojasta myös plussaa tuotteelle.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kiinnittyy kätevästi, pussit ovat erillisiä joten niitä ei tarvitse kiinnittää kaikkia jos ei halua. Nuo pienet ovat kyllä vähän liian pieniä, kyllä sinne työkaluja saa, mutta niissä ei ole vetoketjua joten kansi pysyy kiinni pelkällä tarralla. Sen takia ei ehkä sopi pienimmille osille jotka saattavat pudota kannen alta mikäli pyörä kaatuu. Silti kelpo laukku, eikä hinta ole kova.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimiva laukku, itseäni miellyttää eniten se että tavarat ovat nähtävissä/valvottavissa toisin kuin takalaukuissa lisäksi juuri sopivan kokoinen, ei häiritse polkemista.
- Raatala, Finland - ()

Multifunktionell cykelväska

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Cykelväska med många fack som är perfekta för transport av varor och prylar vid längre turer.


Specifikationer:

  • Storlek: 22 x 7.5 x 14.5cm
  • Material: 600D Polyester & PVC
  • Färg: Svart