Färgglatt flaskställ för cykel
Klara, färdiga, drick! Låt inte törsten avbryta din cykeltur med detta färgsprakande flaskställ.

4/5 Sopii hyvin normimitoituksen kiinnitys kohtiin. Sopivan joustava ja helppo muotoilla hieman erikokoisille pulloille. sopivasta värivaihtoehtoja tarjolla.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käypä juomapullonteline pyörään. Monta hienoa väriä jolla pyörään saa uutta eloa ja näköä. Ypöräreissuun usein kaipaa vähän juomista mukaan ja reppua ei kumminkaan viitsisi ottaa selkää hiostamaan. Tässä on oiva ratkaisua tähänkin pulmaan!
- Kotka, Finland - ()
3/5 Pulloteline ei ollut hinnalla pilattu. Hieman oli paketista ottaessa kierossa, mutta vääntämällä sai helposti suoraksi. Vähän on heppoisen oloinen. Pullon laittaminen telineeseen vaatii vähän keskittymistä, ei mene ihan heittämällä, tästä miinusta. En ehkä ostaisi toista.
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.
- Jyväskylä, Finland - ()

Färgglatt flaskställ för cykel

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Detta färgsprakande flaskställ är tillverkat av flexibel metall och kan därför hålla flaskor av varierande storlekar utan att det brister.

Stället finns i fem olika färger och monteras med två skruvar (ingår ej).


Specifikationer:

  • Tillgängliga färger: svart , röd , blå, guld, silver

Medföljer:

  • 1 x Färgglatt flaskställ

Garanti:

3 månader

Partner pris 36 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter