Färgglatt flaskställ för cykel
Klara, färdiga, drick! Låt inte törsten avbryta din cykeltur med detta färgsprakande flaskställ.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Lari J.
    Lari J. (2017-09-06)

5/5 Sopivan kevyt, helppo kiinnittää, pullo pysyy paikoillaan pyörässä kovemmassakin menossa. Laadultaan hyvä ja ei kovin helposti periksi anna.
- Mänttä, Finland - ()
4/5 Sopii hyvin normimitoituksen kiinnitys kohtiin. Sopivan joustava ja helppo muotoilla hieman erikokoisille pulloille. sopivasta värivaihtoehtoja tarjolla.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Juomapullon teline oli helppo asentaa pyörään ja ajaa hyvin asiansa. Suosittelen tuotetta mikäli on etsinnässä perus pätevä juomapullon teline pyörään.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Pulloteline ei ollut hinnalla pilattu. Hieman oli paketista ottaessa kierossa, mutta vääntämällä sai helposti suoraksi. Vähän on heppoisen oloinen. Pullon laittaminen telineeseen vaatii vähän keskittymistä, ei mene ihan heittämällä, tästä miinusta. En ehkä ostaisi toista.
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.Arvostelu piti tehdä ennen kuin tuote saapui. Ei voi arvostella siis mitenkään.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Käypä juomapullonteline pyörään. Monta hienoa väriä jolla pyörään saa uutta eloa ja näköä. Ypöräreissuun usein kaipaa vähän juomista mukaan ja reppua ei kumminkaan viitsisi ottaa selkää hiostamaan. Tässä on oiva ratkaisua tähänkin pulmaan!
- Kotka, Finland - ()

Färgglatt flaskställ för cykel

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Detta färgsprakande flaskställ är tillverkat av flexibel metall och kan därför hålla flaskor av varierande storlekar utan att det brister.

Stället finns i fem olika färger och monteras med två skruvar (ingår ej).


Specifikationer:

  • Tillgängliga färger: svart , röd , blå, guld, silver

Medföljer:

  • 1 x Färgglatt flaskställ

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: