Multifunktionshållare för cykel
Multifunktionshållare för din cykel. Kan hålla olika typer av små föremål så som en ficklampa eller mp3-spelareDen är utmärkt för att hålla din ficklampa på plats när du cyklar I mörkret.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sebamax
    Sebamax (2014-10-13)
  • Produktfoto av Sebamax
    Sebamax (2014-10-13)

5/5 Tuote vaikuttaa tukevalta ja kestävältä. Lampun saa kiinnitettyä tukevasti telineeseen. Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde vaikuttaisi oleva kohdillaan.
- Viitasaari, Finland - ()
4/5 Teline ihan jees käyttää, mutta lampun kiinnitys telineeseen jotenkin heppoisan oloinen ja vaikea käyttää pimeässä. teline hajosikin kovalla pakkasella n. yhden talven käytön jälkeen.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Tuote postitettiin tosi nopeasti ja on kuvauksen mukainen. En ole sitä vielä käyttänyt, joten en osaa sanoa onko laatu ja käytettävyys minkä laista. Vaikuttaa asialliseslta.
- Mellilä, Finland - ()
4/5 Halpa universaali monitoimiteline. Ostin sen polkupyörän lamppua varten kun lampun originaali teline hajosi. Teline toimii niin kuin pitääkin, eli mulla se pitää lampun paikallaan. Sen saa helposti pyörän tankoon kiinni. Saa nähdä miten kauan tämä kestää. Hintaansa nähden hyvä ostos.
- Parainen, Finland - ()
4/5 Polkupyöräteline löysi pyöränsä heti ja on ollut käytössä siitä pitäen. Käyttämäni lamppu on telineeseen liian paksu koska kiinnittäminen on vähän hankalaa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Aavistuksen kömpelö käyttää, mutta toimii kuitenkin. Saa mukavasti kiinitettyä isommankin lampun pyörään syksyn ajeluita turvaamaan ja tietä valaisemaan. Kiinitys mekanismi on toisaalta hieman hankala, mutta pienellä totuttelulla senkin käyttö onnistuu jouhevasti.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Multifunktionshållare för cykel

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Multifunktionshållare för din cykel. Kan hålla olika typer av små föremål så som en ficklampa eller mp3-spelare.
Den är utmärkt för att hålla din ficklampa på plats när du cyklar I mörkret.

Medföljer:

  • 1 x Multifunktionshållare

Garanti:

3 månader