UV-skyddade simglasögon med optisk styrka
Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning / dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvän oloiset ja edulliset uimalasit vahvuuksilla.

Erikokoiset nenäsovittimet takaavat sopivan istuvuuden suuremmallekin klyyvarille..

Kaikin puolin ok.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Laatu tuntuu jämäkältä ja kumi on kestänyt hyvin käyttöä. Mukavaa kun uimahallissakin näkee hienosti. Toki tummennus voi jonkun mielestä näyttää hölmöltä (tai hopeiset peililasithan noi ovat) mutta ei ole itseäni häirinnyt ja toimivat hyvin uimahalleissakin. Sameissa vesissäkin tuntuu näkevän ihan hyvin vaikka tummentavatkin. Vaihdettavia välipaloja en ole kokeillut (riippuen nenän leveydestä), mutta tuntuvat pitävät vettä hyvin silmien ympäriltä.

Lasit pysyvät myös hyvin otsalla silloin kun ei halua niitä käyttää.
- Preitilä, Finland - ()
3/5 Perusuimalasit. Hyvät. Ostin sinisävyiset. Käytössä minulle haittana. Kirkkaat ehdottomasti kannattaa. Eivät huurru ja kastu sisältä uidessa pitempiä matkoja.
- Oulainen, Finland - ()
1/5 en ole saanut vielä kokotuotetta hankala arvioida tai sanoa mitään siitä tarvisin niitä ens kuun lopussa voisin kyllä kertoa enemmän jos saisin ne ensin tulis todellakin tarpeeseen jos vaan saisin ne ensin
- Lautiosaari, Finland - ()
4/5 Lasit tulivat parissa viikossa, ja nyt näkee uidessakin jotain. Säätövaraa on juuri riittävästi että isopäisempikin voi käyttää, ilmane että liian kireältä tuntuu. Kirkkaat linssit, joiden läpi näkee hyvin. Tähän hintaan ei taatusti parempia ole.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Tätä tuotetta varsinaisesti hain ja tilasin oheen sitten muutakin (30 euron rajan vuoksi). Tilasin lasit vahvuudella -6,5, mutta paketissa tuli lasit vahvuudella -6. Ilmoitin asiasta asiakaspalveluun pyysin ilmoittamaan toimittajalle ja kerroin, että näen sen verran, että pidän lasit, kun oli jo kesä ja uimakausi alkanut. Palautuksen jälkeen toiset 3 vk odottelua ei houkuttanut. Olen kokeillut kerran kuivalla maalla, en tiedä, miten pitävät vettä. Mutta vahvuus on varmaan merkinnän mukainen. Kotelo ok, samoin yleistuntuma, mutta lasien peiliheijastuksen vaihtaisin tummahkoon muoviin. Asiakaspalvelusta luvattiin tilata puolestani uudet nyt oikealla vahvuudella -6,5, uusi paketti tuli, mutta jälleen samalla vahvuudella eli -6. Kun kirjoitan tätä, asia on vielä kesken. Onko varastossa vahvuuksia vain -kutoseen saakka?
- Iittala, Finland - ()

UV-skyddade simglasögon med optisk styrka

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning och dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret, eller att du får en jobbig ögoninflammation. Glasögonen har optisk förstärkning, och gör att du kan lämna bort linserna helt och hållet. Passar bra att använda både i simhallar och i havet på grund av dess UV-skydd. De mjuka och flexibla silikonkanterna ger en perfekt passform, och gör att vatten ej tränger in.
Levereras med praktisk förvaringsask.


Specifikationer:

 • UV-resistenta linser med optisk förstärkning
 • Silikonkanter
 • Elastisk justerbar rem: 32cm
 • Utbytbart nässtycke

Medföljer:

 • 1 x Simglasögon
 • 1 x Förvaringsask
 • 2 x Nässtycken

Garanti:

3 månader