Vattentät pulsklocka
Praktisk och multifunktionell digital pulsklocka, som fungerar med en infraröd sensor som mäter kroppens puls. Dessutom har den kaloriräknare.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Katja A.
  Katja A. (2017-02-23)
 • Produktfoto av Matti S.
  Matti S. (2015-11-19)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2015-04-26)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2015-04-26)
 • Produktfoto av Marco B.
  Marco B. (2014-08-09)
 • Produktfoto av Marco B.
  Marco B. (2014-08-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hintaansa nähden hyvin toimiva laite. Käyttöohjeet teetti hivenen töitä. Yleisarvosanana 4 tähteä. Kello ajaa normaalin rannekkellon tarpeet.
- Otanmäki, Finland - ()
4/5 Ihan asian mukainen vehje. hieman on jäykkä, mutta ajan kanssa pehmenee. Lenkillä hyvä, näkee kaiken tarpeelisen. hinta/laatu suhde ihan ok.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Suuri pettymyt oli tämä sykemittari. Tarkoitus oli antaa se lahjaksi, mutta jäi omaan pöytälaatikkoon lasten leluksi - muuhun siitä ei ole. Ensimmäinen versio tästä ei toiminut ollenkaan, siis ei mitannut sykettä lainkaan. Palautteen jälkeen eVillestä lähetetiin nopeaan tahtiin uusi (kiitos hyvästä asiakaspalvelusta), joka toimi jotenkuten. Ei kuitenkaan luotettavasti, mittaustulokset vaihteli, ja oli epäluotettavia.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Todella toimiva kompakti pienoistietokone. Sykemittari on loistava, eikä tarvitse sitoa sykemittarin vöitä, tms. Suosittelen tuotetta henkilöille, jotka tarvitsevat monia toimintoja kellossa ja haluavat urheilusuoritusten, tms. yhteydessä seurata sykettään. Se kun on tämän kellon kanssa niin helppoa milloin vain.
- Riihimäki, Finland - ()
2/5 No halpanon en odottanut liikoja. Ranne yletti viimeseen reikään kiinni ja tahtoo auveta vaikka sen.liukuläpän siistää siihen toppariksi. Syke mittausta en ole saanut pelamaan ja sen tähden tämän ostin. Naisten ranteille tai nuorisolle käy. Pitää vielä ohjetakin tutkia. Kelloksi nyt ei mikään komistus. Toi syke olis hyvä kuntoilussa tietää.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Mittaa lepopullsin luotettavan oloisesti kun vaan muistaa pitää sormea KEVYESTI sensorin päällä, mutta kovan nyrkeilysäkki treenin jälkeen en saanut luotettavaa lukemaa aikaiseksi. Hinnaltaan edullinen, sekä kellona hyvä.
- Kangasala, Finland - ()

Vattentät pulsklocka

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Praktisk och multifunktionell digital pulsklocka, som fungerar med en infraröd sensor som mäter kroppens puls. Dessutom har den kaloriräknare, vanlig klocka med kalender, alarm, timsignal, stoppur, och den är även vattentät ner till 30m djup.

 


Specifikationer:

 • Material: Hårdplast, mjukt gummi och rostfritt stål
 • Batteri: 1 x CR2032 cellsbatteri (inkluderat)
 • Vattentät: Upp till 30m, men är ej lämplig för vattenaktiviteter och dykning. Klockan är endast vattentät om knapparna ej används under vatten.

 

Medföljer:

 • 1 x Pulsklocka

 

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: