Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Döskallemask i tyg
Allmänt:Denna döskallemask i tyg kan ha flera anvädningsområden men passar främst till airsoft spelaren. Masken täcker området från nedanför ögonen ner till hakan, skyddar och värmer ansiktet.
  • Döskallemask i tyg
  • Döskallemask i tyg

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Zaanukka
    Zaanukka (2015-09-30)
  • Produktfoto av Juhani P.
    Juhani P. (2014-12-01)

4/5 bra prudukt mer kan inte sägas helt godkänd bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra klar nu klar nu klar nu
- Hässleholm, Sweden - ()
4/5 Bandana on hyvä lisä moottorikelkkailuun, moottoripyöräilyyn, veneilyyn(vasta kesällä pääsee testaamaan), pyöräilyyn ja nyt kovilla pakkasilla olen käyttänyt ihan ulkoilussa, esim. koiran kanssa metsällä, ei naama jäädy. Tosiaan pieni miinus tuosta teollisuushajusta mikä on varmaankin tehtaalta saakka kulkeutunut ja tod.näk.tullut tuosta maalauksesta, lähtee kyllä pois ajan mittaan. Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Tuote haisi niin pahalle ettei sitä voi käyttää. Yritän pestä, niin lapsi saa sen halloween leikkeihin. Koko oli hyvä ja kuosi kuin kuvassa. Malli ok. Hieman vaikea hengittää, mutta ajossa varmasti toimisi. Tuote todella edullinen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 En ole vielä ehtinyt testaamaan "tositilanteessa", mutta vaikuttaa ihan toimivalta maskilta kylmemmillä keleillä, esim. pilkille tai kelkkailuun, joihin sitä kaavailinkin.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kovilla pakkasilla ja tuulenviimassa hyväsuoja naaman edessä. Ainut MIINUS tuotteessa, tarranauha kiinnitys ei meinaa pysyä kiinni, irtoilee koko ajan...Hinta oli hyvä,ei liian kallis. Voisin itse kokeilla laittaa uuden tarranauhan tai nepparin siihen..
- Varpaisjärvi, Finland - ()
3/5 Maski on aika pieni (ei välttämättä yllä kiinni). Haisee aivan hirveälle mutta pesu auttaa. valmistettu jostain neopreenista ja on aika paksu. Tuote on kyllä edullinen mutta laatu ei kovin hyvä. Pakkasella auttaa mutta ei kovin mukavan tuntuinen.
- Oulu, Finland - ()

Döskallemask i tyg

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Denna döskallemask i tyg kan ha flera anvädningsområden men passar främst till airsoft spelaren. Masken täcker området från nedanför ögonen ner till hakan, skyddar och värmer ansiktet. Du kan kombinera masken med olika slags ögonskyddsglas. 


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: