Döskallemask i tyg
Allmänt:Denna döskallemask i tyg kan ha flera anvädningsområden men passar främst till airsoft spelaren. Masken täcker området från nedanför ögonen ner till hakan, skyddar och värmer ansiktet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Zaanukka
    Zaanukka (2015-09-30)
  • Produktfoto av Juhani P.
    Juhani P. (2014-12-01)

4/5 Bandana on hyvä lisä moottorikelkkailuun, moottoripyöräilyyn, veneilyyn(vasta kesällä pääsee testaamaan), pyöräilyyn ja nyt kovilla pakkasilla olen käyttänyt ihan ulkoilussa, esim. koiran kanssa metsällä, ei naama jäädy. Tosiaan pieni miinus tuosta teollisuushajusta mikä on varmaankin tehtaalta saakka kulkeutunut ja tod.näk.tullut tuosta maalauksesta, lähtee kyllä pois ajan mittaan. Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 En ole vielä ehtinyt testaamaan "tositilanteessa", mutta vaikuttaa ihan toimivalta maskilta kylmemmillä keleillä, esim. pilkille tai kelkkailuun, joihin sitä kaavailinkin.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Tuote haisi niin pahalle ettei sitä voi käyttää. Yritän pestä, niin lapsi saa sen halloween leikkeihin. Koko oli hyvä ja kuosi kuin kuvassa. Malli ok. Hieman vaikea hengittää, mutta ajossa varmasti toimisi. Tuote todella edullinen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Kovilla pakkasilla ja tuulenviimassa hyväsuoja naaman edessä. Ainut MIINUS tuotteessa, tarranauha kiinnitys ei meinaa pysyä kiinni, irtoilee koko ajan...Hinta oli hyvä,ei liian kallis. Voisin itse kokeilla laittaa uuden tarranauhan tai nepparin siihen..
- Varpaisjärvi, Finland - ()
3/5 Maski on aika pieni (ei välttämättä yllä kiinni). Haisee aivan hirveälle mutta pesu auttaa. valmistettu jostain neopreenista ja on aika paksu. Tuote on kyllä edullinen mutta laatu ei kovin hyvä. Pakkasella auttaa mutta ei kovin mukavan tuntuinen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Aivan mahtava1 hinta laatusuhde taas kohillaan ja on mageen näkönen! =) Mies tykkäsi todella tästä yllätyksestä jonka hänelle tilasin =) Tämä oli hyvä ostos!
- Sykäräinen, Finland - ()

Döskallemask i tyg

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Allmänt:

Denna döskallemask i tyg kan ha flera anvädningsområden men passar främst till airsoft spelaren. Masken täcker området från nedanför ögonen ner till hakan, skyddar och värmer ansiktet. Du kan kombinera masken med olika slags ögonskyddsglas.