Vajersåg
Sågen kan användas så att båda ändarna av vajern dras av en eller två personer, eller också genom att binda trådändarna i en krökt gren för att bilda en bågsåg.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Matti S.
    Matti S. (2015-02-16)

5/5 Jämäkän oloinen laite, vielä en ole kunnolla päässyt kokeilemaan että kuinka hyvin puree pölliin, mutta menee mukavan pieneen tilaan ja vaikuttaa näppärältä
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tämä tuote on ollut toimiva ja lupauksiensa täyttänyt. Toimii survaivelin ominaisuudessa ja olemme käyttäneet erikois leikkauksissa mumm. muoviosien muokkauksessa ja osoittautui käteväksi paikoissa joihin ei muut leikkurit kykene. En voi kuin sanattomana todeta että kannattaa tilata jos vähänkään näin harkitseekin.
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Ensivaikutelma on sellainen hätävara viimeisellä epätoivon hetkellä. Parasta tuollaisessa sahassa on koko. Kulkee maastotakin taskussa aina mukana Marttiinin linkkuveitten kanssa. Meinasin kokeilla myös korkealla olevien oksien karsintaan. Saas nähhä kuin äijän käy.
- Patokoski, Finland - ()
3/5 Ei kestä kovin paksua puuta kaadettaessa.

Kevyt. Muoviin en ole testannut. Vaelluksille kätevä mukaan, mutta ei tällä polttopuita pysty katkomaan.
- Kortteinen, Finland - ()
3/5 No nyt on sahailtu puuta ja muovia vaikeissa paikoissa. Siitä loistava että onnistuu ennen ajatuksissa olleet mutta mahdottomat sahaus kohteet. Kun käyttää paljon niin aikamoinen väkkärä tuo saha on sen jälkeen... en tiedä oikeneeko enään... Niin ja en suosittele muovin sahausta koska se puru kuumenee ja suvaa niin että juuttuu tuohon ketjuun ja voi olla ettei toimi enään niin hyvin.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 4/5

Ihan käypä jos sahattava puu/oksa ei ole kovin paksu. Kulkee helposti takin taskussa eikä paina juuri mitään. Hinta ei hirvitä ja on esim. retkellä jopa puukkoa helpompi ottaa mukaan. Saha mukana aina kun muistaa.
- Metsäkorpi, Finland - ()

Vajersåg

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vajersågen är ett utmärkt verktyg vid stugan eller på skogsturer! Den kräver mycket lite utrymme och väger endast 50 gram. Sågen kan användas så att båda ändarna av vajern dras av en eller två personer, eller också genom att binda trådändarna i en krökt gren för att bilda en bågsåg. Observera dock att sågning av träd endast är tillåtet med tillstånd av fastighets- eller markägaren!


Specifikationer:

  • Längd: 53 cm
  • Vikt: 50 g
  • Material: Rostfritt stål
  • Färg: Grå