Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Vajersåg
Sågen kan användas så att båda ändarna av vajern dras av en eller två personer, eller också genom att binda trådändarna i en krökt gren för att bilda en bågsåg.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Matti S.
    Matti S. (2015-02-16)

5/5 Jämäkän oloinen laite, vielä en ole kunnolla päässyt kokeilemaan että kuinka hyvin puree pölliin, mutta menee mukavan pieneen tilaan ja vaikuttaa näppärältä
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tämä tuote on ollut toimiva ja lupauksiensa täyttänyt. Toimii survaivelin ominaisuudessa ja olemme käyttäneet erikois leikkauksissa mumm. muoviosien muokkauksessa ja osoittautui käteväksi paikoissa joihin ei muut leikkurit kykene. En voi kuin sanattomana todeta että kannattaa tilata jos vähänkään näin harkitseekin.
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Kyllä tällä ainakin ohuita puunoksia sahaa poikki. Tuote on pienikokoinen ja kevyt, joten se sopii hyvin retkelle mukaan. Hinta on suhteellisen korkea "vaijerinpalasesta" varsinkin kun tuotteen pitkäaikainen kestävyys on arvoitus. Tämän tuote voisi olla hieman halvempi.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ensivaikutelma on sellainen hätävara viimeisellä epätoivon hetkellä. Parasta tuollaisessa sahassa on koko. Kulkee maastotakin taskussa aina mukana Marttiinin linkkuveitten kanssa. Meinasin kokeilla myös korkealla olevien oksien karsintaan. Saas nähhä kuin äijän käy.
- Patokoski, Finland - ()
3/5 Ei kestä kovin paksua puuta kaadettaessa.

Kevyt. Muoviin en ole testannut. Vaelluksille kätevä mukaan, mutta ei tällä polttopuita pysty katkomaan.
- Kortteinen, Finland - ()
3/5 No nyt on sahailtu puuta ja muovia vaikeissa paikoissa. Siitä loistava että onnistuu ennen ajatuksissa olleet mutta mahdottomat sahaus kohteet. Kun käyttää paljon niin aikamoinen väkkärä tuo saha on sen jälkeen... en tiedä oikeneeko enään... Niin ja en suosittele muovin sahausta koska se puru kuumenee ja suvaa niin että juuttuu tuohon ketjuun ja voi olla ettei toimi enään niin hyvin.
- Vantaa, Finland - ()

Vajersåg

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Vajersågen är ett utmärkt verktyg vid stugan eller på skogsturer! Den kräver mycket lite utrymme och väger endast 50 gram. Sågen kan användas så att båda ändarna av vajern dras av en eller två personer, eller också genom att binda trådändarna i en krökt gren för att bilda en bågsåg. Observera dock att sågning av träd endast är tillåtet med tillstånd av fastighets- eller markägaren!


Specifikationer:

  • Längd: 53 cm
  • Vikt: 50 g
  • Material: Rostfritt stål
  • Färg: Grå

49 kr + moms (läs mer)
Norm. 59
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 1 st
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: