Armband med kompass
Trevligt armband med kompass för vandraren och friluftsmäniskan. Armbandet är gjort av slitstarkt flätat rep, som kan lösas ut och användas som lina om olyckan är framme.

4/5 Ranneke on aika hankala saada ranteeseen kiinni ja tuntuu ranteessa jäykältä. Kompassi toimii vaikka ulkonäöltä näyttää onnettomalta. Pilli on pieni ja ei ole kovin laadukas. Parasta tässä on tuotteessa on narusta tehty ranneke, joka voidaan hätätilassa purkaa ja käyttää tarpeen mukaan.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Edullinen ja kätevä erävaruste.

Partiolaiselle ostettu, roippuu repussa odottamassa sitä kertaa kun joskus olisi tarvetta. Kompassi on hauska yksityiskohta. Tuote on niin jäykkä että ranteessa ei viitsi pitää.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ostin näitä selviytymisrannekkeita, antaakseni niitä ystäville ja joillekin asiakkailleni. Hauskan näköinen tuote. Siitä löytyy pilli, kompassi (mikä ei toimi kunnolla). Rannekkeen voi purkaa tarvittaessa naruksi, jos tarvitsee jotakin kiinnittää yhteen sitomalla. Rannekkeen lukossa on jokin kova metalli tappi ? Jota arvelin kipinän tuottajaksi, mutta en ole saanut sitä toimimaan, lisäksi lukon vasta kappaleesta löytyy saha reunainen leikkuu terä.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Kiinassa ilmansuunnat menevät ilmeisesti eri tavalla kuin täällä Suomessa.. en lähtisi samoilemaan tähän kompassiin luottaen. Ranneke ei ole hirveän suuri joten isomman ihmisen ranteen ympärille ei välttämättä mene. Positiivista kuitenkin että naru vaikuttaa kestävältä:D eipä ollut onneksi hirveän kallis ja kai vähän tuuristakin kiinni saako toimivan kompassin vai tämmösen "hyrrän".
- Pori, Finland - ()
5/5 Sopii myös vähän paksuranteisemmalle miehelle. Helppo kiinnitys, klipsun saa myös itse kiinni. Ei vielä ensisilmäyksellä selvinnyt missä pilli sijaitsee, täytyy tutkia. Kompassiin en niin hirveästi luottaisi. Näyttää se suurinpiirtein missä suunnassa voisi olla oikea ilmansuunta, mutta ottaa joko tosi paljon häiriötä tai jotain muuta pielessä. Kompassin kiekko pyöriessään myös jumittui kupolin reunaan. Naru oli kenkänauhamaista, mutta meneehän tuo asusteena kivasti metsäretkellä (ottakaa oikea kompassi mukaan suunnistaessa).
- Turku, Finland - ()

Armband med kompass

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Trevligt armband med kompass för vandraren och friluftsmäniskan. Armbandet är gjort av slitstarkt flätat rep, som kan lösas ut och användas som lina om olyckan är framme.

 


Medföljer:

  • 1 x Armband

 

Produkter du kanske är intresserade av: