Portabel mini-värmare
Denna fick-värmare håller dina händer och fingrar varma i vinter.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Timo J.
    Timo J. (2015-07-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Pitää myös huurun auton ikkunasta poissa nollakeleillä. Yllättävän tehokas ja hiljainen. Hönkii kuumaaa ilmaa kuin vihainen murmeli juoksutettuaan koiraa perässään kolme tuntia.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Taskukokoinen pienitehoinen lämpöpuhallin (verkkovirta). Helppo kuljettaa esim. työpaikalle käsien lämmittimeksi ja vetoa torjumaan. Mitattu teho 150W-200W. Haukkaa käynnistettäessä kylmiltään 300W (kuten PTC-lämpövastuksella varustetut lämmittimet yleensä tekevät).

Hyvin hiljainen mieto puhallus, joka soveltuu oivasti esim. käsien lämmittelyyn jai työpöydälle.

Mukana tuleessa virtajohdossa oli epäyhteensopiva pistoke, eli tarvitaan pistokesovitin (tai toinen virtajohto). Onneksi laitteen perässä on ns. "partakoneen virtajohtoliitäntä" eli joku muu esim. radion virtajohtokin on yhteensopiva.

Sattumalta testasin laitteen erittäin näppäräksi työkaluksi kuumaliimaukseen, liimapintojen (esi)lämmitykseen. Infrapunalämpömittarin mukaan ilmavirran lähtölämpötila on noin 150 astetta, eli erittäin sopiva kuumaliimalle.

Lämmittimen ritilä on suojattu samettipinnalla, eli sormi ei pala vaikka sitä hipaisisi vahingossa heti lämmittimen sammuttamisen jälkeen. Lämmittimen on syytä antaa jäähtyä kunnolla ennen kuljettamista tms. PTC-lämpöelementti kun varaa lämpöä itseensä.

PTC-elementin ansiosta lämmitin ei myöskään käryä (ei palaneen pölyn hajua).
- Hartola, Finland - ()
1/5 OBS ! Apparaten har inte kommit. Var god se efter att leveransen ska ske omgående ! -

Jag kan inte betala fakturan, innan jag får varan !

Fakturan förfaller 17-02-02

mvh Claire Fehervary
- Bromma, Sweden - ()
3/5 Ostin auton sisätilan lämmittimeksi, kun lämmitystolpan sulake ei isompia lämmittimiä salli käytettäväksi. Jonkin aikaa leikin ajatuksella laittaa tehokas hehkulamppu auton lämmittimeksi, mutta tämä toimii juuri tuossa tehtävässä. Ei auto tietenkään 30 asteen pakkasella sula sen kummemmin mutta sisälämpötila on kuitenkin muutamia asteita lämpöisempi kuin ilman. Alkuunsa tuli melkoinen käry laitteesta, mutta sekin hävisi muutaman kerran jälkeen.
- Asikkala, Finland - ()

Portabel mini-värmare

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna fick-värmare håller dina händer och fingrar varma i vinter. Den kommer att blåsa varm och skön luft var du än befinner dig. Perfekt att ha i vinterjacksfickan eller på kontoret bredvid dig om det är lite kyligt inomhus när du knappar på tangentbordet. Med denna värmer du upp händerna i ett nafs!

Specifikationer:

  • Storlek: 12.1x7.4x3.5cm
  • Material; Plast & Elektroniska delar
  • Volt: 220V
  • Frekvens: 50HZ
  • Ström: 200W
  • Obs, skickas med slumpmässigt vald färg. 

Produkter du kanske är intresserade av: