Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
10-i-1 Överlevnadsverktyg
Praktiskt överlevnadsset med ett verktyg som har många funktioner såsom en kompass, spegel, LED ljus osv.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hannu P.
  Hannu P. (2018-05-28)
 • Produktfoto av Hannu P.
  Hannu P. (2018-05-28)
 • Produktfoto av Seppo F.
  Seppo F. (2015-09-12)

4/5 Tämä on toimiva paketti. Ostin tämän tulusten ja kompassin perustella. Näyttää molemmat toimivan. Lampun teho ei kyllä päätä huimaa ja peilistä ei näy edes oma kuva. Reissussa kun muutenkin rähjääntyy niin parempi ettei naama edes näy. Saattaisi raavaampikin mies pelästyä. "need help" merkki ja sos "... --- ..." kuviot muistutuksena putkilon kyljessä on hyvä juttu. Hädän hetkellä ne voivat unohtua. Hinta on kuitenkin niin edullinen, että voin suositella retkeilyä harrastavalle.
- Salo, Finland - ()
4/5 Heppoisen näköinen muovinen tuote. Sytytinpuikko on aika lyhyt, mutta kyllä sillä kipinän jotenkin saa. Magnesiumpalanen, joka on mukana tässä monitoimituotteessa, on oiva lisä. Magnesiumlastuja kun vuolee puukolla syttykkeisiin, niin sillä kummasti parantaa nuotion syttymisen todennäköisyyttä. Kompassi näyttää oikeaan suuntaan. Lisäksi pakkauksessa on mukana hyvät englanninkieliset ohjeet selviytymistilanteessa toimimiseen. Hinta-laatusuhde on ok.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Jag försökte förstå hur den här fungerade, det enda som går att förstå sig på är själva elddonet, vilket funkar om man övat sedan tidigare. Det är dock så tunt att en ovan person skulle ha sönder innan den lyckas få upp eld i en krissituetion.
- Sävsjö, Sweden - ()
4/5 Tuotteella saa nuotion hyvin syttymään ja kompassi on toimiva ja käytännöllinen mukava lisä retkeilyllä hätävarusteena.........................................................
- Ulvila, Finland - ()
4/5 Tuote päätyi ostoskoriini harkittuna heräteostoksena eräilyyn ja pahan päivän varalle. Tuote sisälsi luvatut ominaisuudet ja niihin perehtyessä sai kulumaan mukavan tovin. Kapulassa olevaa Led-valoa tosin en saanut pienen näpertelynkään jälkeen toimimaan. Tuotteen mukana ei tullut käyttöohjeita ollenkaan, mutta paketissa tuli mukana parisivuinen ja yllättävän hyvä selviytymisopas. Selviytymisoppaassa kerrottiin mm. miten nuotion saa syttymään auton akulla, mutta siinä ei kerrottu miten nuotio sytytetään itse paketissa olevalla sytyttimellä. Hauska tuote, jota suosittelen monikäyttöisyytensä vuoksi perus eräilijän edulliseksi apuvälineeksi!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kyllähän tuolla sai nuotioon tulet joten ajoi asiansa kyllä. Muita ominaisuuksia ei tullu vielä kokeiltuu kompassi näyttää välillä jopa melkein oikeaan mutta eihä siltä oikeen uskaltanu ees odottaa ihmeitä
- Anjalankoski, Finland - ()

10-i-1 Överlevnadsverktyg

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Praktiskt överlevnadsset med ett verktyg som har många funktioner såsom en kompass, spegel, LED ljus osv. 


Specifikationer:

 • Storlek: diameter 2,5 cm X 12,2 cm

Produkter du kanske är intresserade av: