10-i-1 Överlevnadsverktyg
Praktiskt överlevnadsset med ett verktyg som har många funktioner såsom en kompass, spegel, LED ljus osv.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Seppo F.
    Seppo F. (2015-09-12)

4/5 Kyllähän tuolla sai nuotioon tulet joten ajoi asiansa kyllä. Muita ominaisuuksia ei tullu vielä kokeiltuu kompassi näyttää välillä jopa melkein oikeaan mutta eihä siltä oikeen uskaltanu ees odottaa ihmeitä
Jani T. - Anjalankoski, Finland - ()
2/5 Jag försökte förstå hur den här fungerade, det enda som går att förstå sig på är själva elddonet, vilket funkar om man övat sedan tidigare. Det är dock så tunt att en ovan person skulle ha sönder innan den lyckas få upp eld i en krissituetion.
Frank I. - Sävsjö, Sweden - ()
3/5 välttämätön kapine rannalle,metsään ,patikointimatkoille.makkaranpaisto hommiin hyvä kun sytkäristä kaasu loppu tai tulitikut märkiä taskunpohjalla
Hannu K. - Jyväskylä, Finland - ()
3/5 No joo. Tää oli kyllä ihan hauska tapaus. Annoin joululahjaksi ja ilta menikin sitten tämän ominaisuuksia ihmetellessä (ja kiinankielistä ohjetta tavatessa). Ei ehkä käyttökelpoisin monitoimihärpäke, mutta varmasti hauska.
Juuso K. - Tampere, Finland - ()
Aika heppoisen oloinen puikko, mutta toimii ulkonäöstä huolimatta. Harrastan eräilyä ja tämä toimii paremmin, kuin kosteat tulitikut.
Ilmari S. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Avattuani pakkauksen ensivaikutelma oli hyvä. Hyvän tuntuinen kädessä. Kompassi ei kuitenkaan toiminut ja pilli on surkea tai sitten en osaa sitä käyttää (ei ollut ohjetta). Pilli ei edes mahdu kotelon sisään. Flinttiä en ole vielä testannut.
Seppo F. - Kristiinankaupunki, Finland - ()

10-i-1 Överlevnadsverktyg

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Praktiskt överlevnadsset med ett verktyg som har många funktioner såsom en kompass, spegel, LED ljus osv. 


Specifikationer:

  • Storlek: diameter 2,5 cm X 12,2 cm

45 SEK Info om moms
Norm. 81
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter