Eldtändnings-redskap
Ska du ut i det vilda? Detta överlevnadssätt hjälper dig att tända en brasa.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2013-12-27)
 • Produktfoto av Leo H.
  Leo H. (2015-02-09)
 • Produktfoto av Leo H.
  Leo H. (2015-02-09)
 • Produktfoto av Lauri J.
  Lauri J. (2014-10-28)

Våra kunders produktvideor

5/5 Nice gift to your wilderness-crazy friend!
- Sundom, Finland - ()
5/5 Retkivarustuksen täydennystä. kokeiltu sytyttää kuivaa heinää ja tuohta ja nuotio syttyi aika helposti. Tarvii tietty kunnon sytykkeet. hintaan nähden ok ostos
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Sytytin toimii hyvin, kunhan olet ensiksi raaputtanut pois suojakerroksen. Sopivan sytykkeen kanssa noutio syttyy mukavasti. Tosin jos kaasusytkä on mukana niin käytän toki mielummin sitä..
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erinomainen laitos pitää mukana kaikenlaisilla mökki-yms eräilyreissuilla siltä varalta että muut tulentekovälineet ovat lopussa tai kastuneet. Antaa yllättävän hyvät kipinät, joskin vaatii vähän opettelua, itse käytetty sytykkeinä kuivaa heinää tai paperisilppua
- Imatra, Finland - ()
5/5 Olen itse takonut itselleni tulusraudan korkeahiilisestä teräksestä, ja se tekee kunnon kipinää. Mutta tämä sytytystyökalu yllätti! Ensin ei tapahtunut mitään, mutta kun tajusin käyttää enemmän voimaa riittävän kitkan aikaansaamiseksi, olin lentää persiilleni! Aivan mahtavat kipinät! Jos tällä ei saa tulta aikaiseksi, on vika kyllä ukossa.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Tuote oli sitä mitä se lupasikin, eli tulukset. Toimivat ihan odotetunlaisesti, eli saa hyvin iskemään kipinää - heti kun ymmärtää että miten homma toimii. Mukaan kun ei tullut minkäänlaista ohjetta, jota ainakin minä kyllä olisin kaivannut kun en ole aiemmin tuluksia käyttänyt. Mutta yrityksen ja erehdyksen (ja googlen) avulla opin minäkin näitä käyttämään, ja nykyään ovat aina mukana retkelle lähdettäessä, kaiken varalla.
- Kuusamo, Finland - ()

Eldtändnings-redskap

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ska du ut i det vilda? Detta överlevnadssätt hjälper dig att tända en brasa. 


Specifikationer:

 • Storlek: 106mm