Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tältunderlag av folie
Ett praktiskt tältunderlag tillverkat av hållbar aluminiumfolie.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lotta H.
  Lotta H. (2017-07-23)
 • Produktfoto av Laura L.
  Laura L. (2014-05-22)
 • Produktfoto av Laura L.
  Laura L. (2014-05-22)

4/5 Riippumaton kanssa makuupussin alla ajattelin käyttää. Siinä kapean patjan kanssa on hankaluuksia niin jospa tämä leveänä olisi helpompi. Vielä ei tosin ole käytännön kokemusta.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Vaellusreissulla erittäin hyvä "telttamatto". Yöt oli kylmiä mutta eipä ainakaan kylmä maa hohkannut läpi. Saatiin telttaan aivan uutta nukkumismukavuutta. Aika paljon vie rinkassa tilaa mutta se ei paina mitään joten tässä myös grammanviilaajille. Ihan loistava tuote! Eikä edes hinnalla pilattu.
- Söderkulla, Finland - ()
5/5 Kätevä tuote, mukavoittaa teltassa nukkumista huomattavasti. Hinta halpa, kyllä suosittelen tilaamista, jos telttailua harrastaa ja moista ei vielä satu varusteista löytymään.
- , keminmaa, Finland - ()
3/5 En ole vielä käyttänyt tuotetta.

Ostin tuotteen ensi kesän telttaretkiä varten ja toivottavasti ajaa asiansa ja pitää teltan pohjan kuivana ja lämpimänä. Hinta oli sopivan edullinen.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 tosi jännä eriste

ollut telttakäytössä muutaman kerran

kesäpicnikillä perseenalustana tosi hyvä

auringonotossakin tuli kokeiltua, heijastusta riitti...
- Loimaa, Finland - ()
5/5 Einominen tuote. Enää ei tarvitse palella teltassa maasta nousevan kylmyyden vuoksi. Molemmilla puolilla folioa. Olen käyttänyt noin kymmenen kertaa eikä ole kulunut. Ja jos kuluukin, tähän hintaan tilaan uuden. Suosittelen!
- Tampere, Finland - ()

Tältunderlag av folie

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ett praktiskt tältunderlag tillverkat av hållbar aluminiumfolie. Detta underlag är perfekt för vandrare och personer som vistas mycket i naturen. Underlaget placeras under tältet så det reflekterar bort kylan från marken, värmen från tältet hålls på så sätt också inne. Du kan altså nu ha det varmare och skönare när du är ute i naturen. Produkten är såpass stor så den lämpar sig bra för två personers-tält.


Specifikationer:

 • Mått: 150x190cm
 • Vikt: 220g
 • Material: aluminiumfolie
 • Färg: Silver

Produkter du kanske är intresserade av: