Nöd-sovsäck
Gjort av material som håller dig varm tack vare att den lagrar din kroppsvärme.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tapio O.
    Tapio O. (2014-09-09)

4/5 I hope I do not need to use soon. But this is kind of preparation for emergency or in case of accident. So I have them in my car all the time.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 No kaikki Partiossa tai Royal Rangereissa hengailleet henkilöt tuntee tämän tuotteen. Käytetään myös nimeä 'avaruuspeuitto'. Pidän talvisin mukana auton ensiapulaukussa. Pitemmillä hiihtoretkillä on myös mukana. En ole vielä 'korkannut' eli käyttänyt tuotetta, mutta avasin ja tutustuin kotona. Tarkastelun lopputulema: ok tuote, suosittelen. Hinta sopiva.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 I en nödsituation kan jag tänka mig att den här är jättebra, likaså är den liten och tunn vilket gör att den är enkel att bära med sig, men den är väldigt ömtålig, så jag tvivlar att den håller en natt.
- Sävsjö, Sweden - ()
5/5 Tuote ei vielä ole ollut käytössäni. Ostin yhden varmuuden varalle autooni, ja toisen retkeilytarkoitukseen kun syksyisin ja talvellakin tulee telttailtua. Aiemmin käytössäni on ollut lämpölakanoita ("avaruuslakana"), arvelisin tämän lämpöpussin olevan kätevämpi makuupussin ympärillä.
- Tammisaari, Finland - ()
4/5 Tuote ei ole ollut käytössä minulla vielä, mutta varmasti hyvä lisä telttailijoille ja retkeilijöille, koska ei paina mitään ja voi pelastaa jopa henkiä, hätätilanteessa. Hinta/laatu suhde ihan ok.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Laitoin tuotteen pakettiin mukaan, jotta säästäisin postikulut. Pakkausta en ole avannut vaan laitoin suoraan auton takakonttiin varmuudeksi, jos utota joskus tarvitsee. Tuskin tarvittaessa ainakaan huonontaa tilannetta.
- Espoo, Finland - ()

Nöd-sovsäck

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Allmänt:

Denna kan förvaras i mycket litet utrymme. Perfekt för utflykten eller för att förvara i fordonet. Gjort av material som håller dig varm tack vare att den lagrar din kroppsvärme. Används endast en gång. Passar för alla storlekar. 

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.