Överlevnadsfilt
Denna 210cm * 130cm räddningsfilt kan reflektera tillbaka 90% av kroppsvärmen vilket gör den till ett bra komplement för för personlig överlevnad och första hjälpen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Egon V.
  Egon V. (2016-04-04)
 • Produktfoto av Sami P.
  Sami P. (2014-07-23)
 • Produktfoto av Tapio O.
  Tapio O. (2014-06-20)

4/5 Hyvältä vaikuttava lämpöpeitto jota olen pitänyt mukana autossa varmuuden vuoksi, jos sitä sattuisi tarvitsemaan. Onneksi en ole tarvinnut tätä tosipaikassa, niin en tiedä miten hyvin se eristää.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Jos ei ole lähdössä pitkälle reissulle niin tämä toimii myös sade-suojana. Tuote estää hyvin kaiken sateen, toimii hyvin ja hintakin kohdillaan.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 En ole vielä päässyt tätä käyttämään, mutta jos joskus tarvitsee niin onpahan sitten mukana. Tämäkin on niitä joita ei toivo tarvitsevansa, mutta hyvä olla. Suosittelen muille!
- Espoo, Finland - ()
5/5 Näitä olen ostellut täyttääkseni tilauksen niin, että saan lähetyksen ilmaiseksi. Näitä tarvitaan onnettomuuspaikoilla ja siksi ne olen laittanutkin auton ensiapulaukkuun. Vaikka olis kesä ja lämmintä, niin shokkipotilas on hyvä kääriä tähän, puhumattakaan talviolosuhteista.

En ole vielä tarvinnut ja toivottavasti en tarvitsekaan, mutta varmuuden varalle...
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pidän sitä kaiken varalta auton takakontissa. Avaruuspeittoa voi joskus hätätilanteissa tarvita. Näppärän kokoinen ja painoinen.En ole avannut vielä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen autoon varmuuden vuoksi. Kätevä olla mukana jos tapahtuu jotain odottamatonta vaikka onnettomuus. Lämmittää varmasti oikein mukavasti tarvittaessa.
- Kotka, Finland - ()

Överlevnadsfilt

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Denna 210cm * 130cm räddningsfilt kan reflektera tillbaka 90% av kroppsvärmen vilket gör den till ett bra komplement för personlig överlevnad och första hjälpen. Den vattentäta reflekterande filten håller dig också skyddad från regn, vind, värme och kyla även under ej livshotande situationer. Bra att ha i båten, bilen, på campingen, backpacking, äventyr, osv.

Specifikationer:

 • Storlek: 210cm*130cm

Medföljer:

 • 1 x Överlevnadsfilt