Vattentätt campingunderlag
Vattentätt campingunderlag väl lämpat för vandring eller för en picknick.

4/5 Tuote vastasi odotustani. Pitää, roskat ja muut partikkelit poissa teltasta. Helppo pakata, ja mahtuu pussissaan telttapakkauksen sisään, joten ei unohdu reissusta niin helposti :) Eli on erittäin tarpeellinen lisävaruste.
- Ähtäri, Finland - ()
5/5 Asiansa ajava retkeilyalusta, joka eristää maakosteutta hyvin. Sopivan iso, joskin kuumalla kelillä voi ilman pyyhettä/huopaa tms olla hieman hiostava. Käytettiin kerran tarpin (telttakangas) sijasta pienellä sateella sadekatoksena ja siinäkin toimi ihan hyvin.
- Imatra, Finland - ()
4/5 Alusta on kylmässä varastossa pitämässä suojassa kamppeet sekä lähtee aina treeneihin mukaan niin pysyy kamat poissa kosteudesta, suosittelen lämmöllä :)!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Vielä kun sais käyttöön niin bueno. Vaikuttaa kyllä käytännölliseltä ostokselta. Hinta on ainakin kohillaan, muuta en vielä osaa kertoa. Toivottavasti kestää vettä niinkun on luvattu.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ehkä paras ostos ikinä. Käytän kesällä piknikalustana, menee mahottoman pieneen tilaan eikä paina mitään. Pitää takamuksen kuivana missä tahansa. Joka kulmassa rinkula, saisi siis pressuksikin naruilla.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tilasin tuotteen retkeilyä/matkustelua varten. Ajaa varmasti asiansa alustana esimerkiksi piknikillä. Helppo levittää ja kasata. Mahtuu pieneen tilaan ja on kevyt. Oli väriltään eri (neon vihreä) kuin kuvassa.
- Turku, Finland - ()

Vattentätt campingunderlag

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vattentätt campingunderlag väl lämpat för vandring eller för en picknick. Du kan ha det bekvämt i gräset eller vilken annan terräng som helst! Eftersom underlaget är vattenresistent stör inte markfuktigheten din utelivsupplevelse.


Specifikationer:

  • Storlek: 210 x 200 cm
  • Vikt: 300 g