Vattenflaska i rostfritt stål
En snygg och praktisk flaska i rostfritt stål.

5/5 Kvalitet och pris är bra för produkten. Bra med en kabinhake så man kan fästa flaskan på en ex. en ryggsäck. Ett stort pluss är att öppningen är stor och det går smidigt att rengöra flaskan.
- Värmdö, Sweden - ()
5/5 Retkeilijälle/vaeltajalle erittäin hyvä juomapullo. Mikäli juomavesi sattuu loppumaan, eikä lähistöllä ole lähdettä, voi ottaa veden vaikka järvestä ja keittää sen nuotiolla, jolloin ei ole vaaraa saada mitään bakteereja seisovasta vedestä. Keittäminen myös tuhoaa haitalliset mikrobit, joten ei ole vaaraa saada ikävää ripulia tai oksennustautia. Ainoa mahdollinen (ehkä) heikko lenkki tässä on tuo muovikorkki. Osuessaan johonkin kovaan tai pudotessaan, saattaa murtua. Muuten tämä pullo pitäisi olla jokaisella retkeilijällä käytössä. Ruostumaton teräs on muutenkin eräilyssä kova sana.
- Rauma, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta/laatusuhde
- Merikarvia, Finland - ()

Vattenflaska i rostfritt stål

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En snygg och praktisk flaska i rostfritt stål. Passar perfekt för alla typer av utomhusaktiviteter. Det är mycket bättre för miljön att använda denna typ av flaska istället för att ständigt köpa nya plastflaskor med vatten. 


Specifikationer:

  • Rymmer: ca 1000mL
  • Storlek: 270X80mm
  • Vikt: 250g
  • Material: rostfritt stål