Protector plus midjeväska
Stor midjeväska av hög kvalitet som är speciellt utformad för vandring.

5/5 Laadukas kohtuuhintainen kiinalainen vyölaukku, mutta sen suuri koko kannattaa huomioida mahdollista ostopäätöstä tehdessä, jos sillä on merkitystä asiakkaalle.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Toimii

Voin suositella kaikille, jotka tarvitsevat tukevaa, ja tilavaa vyölaukkua.Vetoketjut toimivat liukkaasti, ja ovat kestävän tuntuisia.Vyö riittää isommallekkin miehelle, ja on riittävän leveä.Hihnoista plussaa, jos haluaa kantaa olalla.Reilut taskut, mihin mahtuu iso kännykkä, lompakko ja tilaa jää vielä muullekkin tarvittaessa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Laukkuhan on tosi hyvä ja vyö pitää sen hyvin paikoillaan eikä maksa liikaa. Hyvä kun siihen saa juomapullon kiinni. Jos vyölaukkua huolii niin suosittelen.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Kestää käyttöä, saumat hyvät tikkauksestaan - taskuja riittävästi. Ilmeisesti reiden ympärille tulevasta (kts. armeijan buttpack) hihnasta voi vaikka roikottaa olalla. Pari ensisidettä + paineside kulkee lompakon ja juomapullon kanssa mainiosti. Ja myös virallinen letterman mahtuu sekaan bitkittien kera. Cool ostos - väriä myöten.
- Riihimäki, Finland - ()

Protector plus midjeväska

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stor midjeväska av hög kvalitet som är speciellt utformad för vandring. Materialet är resistent mot vatten, och inuti hittar du en separata fickor för dina värdesaker.


Specifikationer:

  • Väskans dimensioner: 18x15x1cm
  • Justerbar rem längd: 75-130cm
  • Vikt: 380g

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: