Telefonväska Tactical
Telefonväska med flera fack, väl lämpad för utomhusaktiviteter och resor. Förutom telefonen rymmer skyddsfodralet också exempelvis en penna, plånbok, pass m.m.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni P.
    Toni P. (2016-10-17)
  • Produktfoto av Ilmari S.
    Ilmari S. (2016-05-13)

4/5 Materiaali on asiallisen oloista ja eri lokeroita erilaisille tavaroille löytyy tarpeeksi. Käyttötarpeeseensa varmasti erittäin sopiva tuote.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Ihan asiallinen tuota. Saa hyvin mukaan pakolliset lääkkeet metsäreissuille mukaan vyöhön kiinnitettynä. Sopiva koko insuliinikynille ja hypoeväille. Saa vyöhön kiinni pystyyn tai vaakaan.
- Kantvik, Finland - ()
5/5 Vaikuttaa ihan käytettävältä, tosin otan sen käyttöön vasta ensi kuun lopulla, kun lähden matkalle. Sopii siihen ainakin puhelin ja jotain pientä. Ihan kätevä. Hinta/llaatusuhde kohdallaan.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Oikein hyvä vyöhön kiinnitettävä laukku mihin saa etenkin kesällä laittaa kaikki avaimet ja muun roinan kun kesällä taskut on vähissä. Hintakin oli aika kohdallaan. Muissa laukuissa on vyö itsessään mitä ei edes tarvi.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Tuote vaikuttaa asialliselta ja kangas on sopivan jämäkkä kovempaankin menoon. Kätevä ottaa mukaan esim. retkeilyhommiin ja kalareissuille. Sisään mahtuu hyvin kännykkä, kukkaro ja muut tarvittavat pikku sälät. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Suosittelen.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Näppärä laukku, johon mahtuu kaikki tarvitsemani, jotka ennen pullottivat taskuissa. Rahat, kortit, puhelin, avaimet yms. Hinta/laatu suhde loistava!
- Tampere, Finland - ()

Telefonväska Tactical

★★★★★
★★★★★
39 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Telefonväska med flera fack, väl lämpad för utomhusaktiviteter och resor. Rymmer förutom telefonen också exempelvis en penna, plånbok, pass m.m.


Specifikationer:

  • 1x Telefonväska Tactical