Universalfästen för ryggsäck
Geniala fästen för surrning av vadsomhelst på din ryggsäck.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-03-26)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-03-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tilasin kaksi, sain yhden ruskean ja yhden mustan. Aiemmin olen ostanut samanlaisia toisesta paikasta ja nämä lienevät jokseenkin samasta valimosta tulleita. Hyvin vaikuttavat hoitavan hommansa, kestävyydestä toki ei voi vielä mitään sanoa.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Sanotaan yksinkertaisten keksintöjen olevan parhaita. Tämä on sekä yksinkertainen että monimutkainen. Monimutkainen tämä on vain siinä suhteessa, että käyttömahdollisuudet ovat kiinni ainoastaan omasta mielikuvituksesta. Tällä hinnalla näitä kannattaa varata pari kappaletta jokaisen laukkuun, reppuun ja rinkkaan. Uskon, että jokainen löytää näille useampia käyttökohteita. Ennemmin tai myöhemmin. Jonakin päivänä tämä halpa vehje voi pelastaa päiväsi tai jopa enemmän.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Kätevän tuntuinen väline vaikkapa repun pitkien hihnojen nippuun kiinnittämiseen tai jonkin hyvin kevyen tavaran kiinnitykseen. Normaalihinta on ällistyttävän kova, mutta 80% alennuksella jo siedettävä. Vahinko ettei väriä voi valita.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Näppäriä klipsejä, eikä ainakaan hajonnut kun niitä molle lenkkeihin asentelin. En ole vielä nyt varsinaista käyttöä keksinyt, mutta onpahan lisää kiinnitysmahdollisuuksia repussa. :D
- Ruutana, Finland - ()
5/5 Halpa ja kätevä kiinnike, jonka käytössä vain mielikuvitus ja kiinnikkeen lyhyt kuminauha on rajana. Kiinnike on kestävän tuntuinen ja vaikuttaa samalta materiaalilta kuin reppujen klipsit. Kuminauha voisi olla venyvämpi, mutta nykyiselläkin voi merkata vaikkapa juomapullon tai pitää kiinni ärsyttävästi heiluvat narut ja muut lärpäkkeet.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Rinkan kyljessä jotai kevyttä saa kannettua tän avulla, mutten kyllä painavempaa uskalla laittaa roikkumaan tuotteesta. Sen verran kestävyydestä, että kävi pittbullin suussa pyörimässä ja sain ehjänä rouskuttelusta huolimatta takasin.
- Jokela, Finland - ()