Ekologisk kristallampa, Good Luck
Överraska någon du håller kär, vid jul, alla hjärtans dag eller på födelsedagen med en personlig present.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Teemu h
    Teemu h (2017-02-06)

5/5 Ihana pikkuinen koriste. Ohjeista ei lötynyt edes englanninkielisiä ohjeita, mutta pienistä kuvista ymmärsi suunnilleen mitä piti tehdä. Ei mitään tietoa mitä nuo aineet olivat, mutta hieno kristalli niistä kasvoi. Korkissa olevasta valosta voisi vielä mainita että se vaihtaa väriä.
- Joutsa, Finland - ()
1/5 Tein kaiken ohjeiden mukaan ja "kristallista" tuli ihan karmea pökäle, jossa sojotti muutama harva piikki sinne tänne. heitin pökäleen roskakoriin. Plussana on pieni nätti lasipurnukka, johon saan säilöttyä jotain.
- Sulkava, Finland - ()
3/5 No nyt on lämpitä veet kaajeltu ja jauheet sekoteltu, sitte. on tuo kiviki laitettu tuonne purkkiin. Katotaa nyt mitä tuosta tullone. Suattaapi olla komia, va suattaapi olla olematahhi.
- Kajaani, Finland - ()
2/5 Tuote ei oikein ole hintansa väärti, sillä ei toiminut itselläni ainankaan luvatulla tavalla, rahat menivät kankkulankaivoon. Toimituksessa kesti luvattua pidempään muutamalla päivällä.
- Kerimäki, Finland - ()

Ekologisk kristallampa, Good Luck

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Överraska någon du håller kär, vid jul, alla hjärtans dag eller på födelsedagen med en personlig present. Inuti den genomskinliga glasburken växer en kristall fram efter bevattning. Korken till glasburken har en inbyggd lampa som lyser upp kristallen och får den att gnistra i ett vackert sken.
Färgen på kristallen berättar presentens mening till mottagaren, den röda färgen symboliserar "Lycka till"
 
Bruksanvisning:
 

 Koka upp vatten och häll i glasburken, häll också i pulvret och rör om. Tillsätt fröna när pulvret är helt upplöst och sätt på korken.

Låt burken stå i flera dagar tills kristallen har vuxit sig stor.

Häll därefter bort vattnet och låt burken stå utan kork tills innehållet är helt torrt.


Specifikationer:

  • Vikt: 234g
  • Mått: 16.8x8cm

 

Medföljer:

  • Innehåll: kristallblandning, frön, glasflaska, glaskork, snöre, kort