Ekologisk kristallampa, Thank You
Inuti den genomskinliga glasburken växer en kristall fram efter bevattning. Korken till glasburken har en inbyggd lampa som lyser upp kristallen och får den att gnistra i ett vackert sken.

1/5 Tosi sekavat käyttöohjeet mukana, jonka takia jäi odottelemaan kaappiin parempaa tutkimista mutta taitaa vieläkin olla siellä. Hinta ehkä kallis tämmöisestä "rihkamasta". Olisi jääny ostamatta jos ois tienny että ei vastaa ihan sitä mitä piti :(
- Kajaani, Finland - ()
2/5 Kemiallisia reaktioita.

Erikoinen tee-se-itse kristallilamppu, jonka hinta ei päätä huimaa, mutta kaksi lamppua tilanneena molemmissa oli samat ongelmat.

Tuote pitää valmistaa mukana tulevan valkoisen jauheen ( = rikkiä? ), vaalean puolikuun muotoisen tabletin ja veden yhdistelmällä. Vesi pitää lämmittää ohjeiden mukaisesti. Aineet lasipurkkiin yhdistäen ja vuorokaudeksi odottelemaan reaktioita.

Kiinalaisista ohjeista jäi hieman epäselväksi, pitääkö purkin olla kiinni vai avoinna odotteluajan ja että tarvitseeko käymisprosessi valoa vai pitääkö nimenomaan olla pimeää. Ensimmäisen pidin avoinna ja toisessa kannen kiinni.

Tulokset: tabletti kristallisoitui .... hyvin vähän. Ei esimerkkikuvan mukaisesti vaan vain hieman tablettia suuremmaksi. Molemmissa tapauksissa.

Joten joko purkki oli liian suuri, seos liian laimea ( mitta oli molemmissa tapauksissa tarkasti ohjeen mukaan ) tai sitten tuotteen ei kuulukaan toimia.

Hyvää oli painalluksesta syttyvä kumikorkki jonka sisällä väriä vaihtava LED-polttimo. Se olisi valaissut tuotteen kuten kuuluukin. Pidin toista tuotetta liuoksessa varmuuden vuoksi viikon ajan, mutta se ei muuttanut mitään paitsi kaataessa liuoksen pois, myös kristallit tabletin päältä valuivat pois ja tabletti jäi alkuperäisen näköiseksi.

Jälleen ehkä ohjeissa olisi ollut jokin asia, mikä olisi pitänyt tehdä eritavalla kuin kuvissa on näytetty, mutta koska on kiinaksi ei tuosta mitään ymmärtänyt.
- Vantaa, Finland - ()

Ekologisk kristallampa, Thank You

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Överraska någon du håller kär, vid jul, alla hjärtans dag eller på födelsedagen med en personlig present. Inuti den genomskinliga glasburken växer en kristall fram efter bevattning. Korken till glasburken har en inbyggd lampa som lyser upp kristallen och får den att gnistra i ett vackert sken.
Färgen på kristallen berättar presentens mening till mottagaren, den vita färgen symboliserar "Tack"
 
Bruksanvisning:
 

 Koka upp vatten och häll i glasburken, häll också i pulvret och rör om. Tillsätt fröna när pulvret är helt upplöst och sätt på korken.

Låt burken stå i flera dagar tills kristallen har vuxit sig stor.

Häll därefter bort vattnet och låt burken stå utan kork tills innehållet är helt torrt.


Specifikationer:

  • Vikt: 234g
  • Mått: 16.8x8cm

 

Medföljer:

  • Kristallpulver
  • Frön
  • Glasburk
  • Kork
  • Snöre
  • Kort

 

Produkter du kanske är intresserade av: