Tofflor -trästockar
Bör inte förväxlas med träskor!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sam
    Sam (2017-01-12)

5/5 Aamuisin kun nousen sängystä on mukava heittää klapitossut jalkaan kun ne ovat niin mukavan pehmoiset ja lämpöiset suosittelen. Hinta-laatusuhde on todella hyvä :) kestänyt hyvin
- Tarttila, Finland - ()
4/5 Kivat ja nodella lämpimät sisä tossut! kiinnittää varmasti muitten katseet jotkut kyllä katsoo paheksuen! mellä käytössä sisällä saunan jälkeen ja asunto autossa silloin kun ollaan parkissa kun auton lattia on vähän kylmä Siis nämä on todella kuumat tossut! suosittelen jos on kylmät jalat en suositte jos et kärsi palelevista jaloista!
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Ostin pölkkytohvelit lahjaksi ja ne ovat kuulemma oikein lämpimät ja mukavat käytössä. Näyttävät todella tyylikkäiltä ja hauskalta. Sopii hyvin käytettäväksi mökillä tai työverstaalla.
- Nurmijärvi, Finland - ()
1/5 Tämä tuote ei koskaan tullut perille, oli palautunut toimittajalle, en saanut ilmoitusta saapumisesta, siis en voi tätä arvostella, outoa toimintaa, saas nähdä palautuuko rahat
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Tämä tuote on menny ystävälle Joulu lahjaksi vilkaisin niitä aika

siistiltä näytti mut aika kalliit Jouluna saan ehkä palautteen tästä

jutusta
- Raahe, Finland - ()
4/5 Annoin tossut isänpäivälahjaksi metsähommia tekevälle isälleni käytettäväksi mökillä. Liimasin vielä päälle kangasmerkit jotka liittyvät erääseen kiinnostuksen kohteeseen.

Tossut olivat edulliset ja vähän kokeilun perusteella vähän laadukkaammat kuin odotin(huom. hinta). Väri/kuosi ei ollut ehkä ihan sitä mitä odotin.

Ajoivat asiansa, eivät maksaneet maltaita ja tulivat ajallaan.
- Tampere, Finland - ()

Tofflor -trästockar

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mycket ovanliga tofflor formade som trästockar. Håller dig varm och mysig inomhus.

Bör inte förväxlas med träskor, men kan med fördel kombineras med  Trädyna -stocken.

Passar för skostorlek: 36-46.