2st rakblad, Gillette Mach 3

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joonas N.
    Joonas N. (2014-02-24)

5/5 Ajaa asiansa siinä missä huomattavasti kalliimpi originaali tuote. Käytössä en ole huomannut eroa kalliimpaan tuotteeseen. Toimituskin suhteellisen nopea ja vaivaton.
Jani P. - Tampere, Finland - ()
5/5 Niin siis näitähän taisi olla 4 peräti kuitenkin, vaikka 2 lukee. Siitä ainakin jo plussaa kun tulee enemmän mitä luvataan. :D

Todellakin hyvin kyllä ajaa parran. Eipä ole ennen ollutkaan noin hyvää terää, mutta tosiaan, tuossa onkin 3 terää siinä yhdessä "terässä". Eli tehokas kyllä.
Markus P. - Joensuu, Finland - ()
3/5 Toimii kuten alkuperäiset. Mukavaa että tälläinenkin tuote löytyi, koska voi tilata suoraan postiin. Toivottavasti pysyvät jatkossakin valikoimassa, kun taas tarvitsee lisää.
AJJ - Oulu, Finland - ()
5/5 Perinteinen gillette mach 3 on parempi kuin pussillinen uusia. Toimii parranajossa hyvin ja tarkasti kun vaan tekee esityöt (kastelee naaman, antaa vaahdon vaikuttaa). Ajan yhdellä terällä pari kuukautta. En haikaile muita merkkejä, ainoa miinus on tietysti hinta mikä on näissä pakkovempeleissä aina liian kova.
Juha K. - Helsinki, Finland - ()
5/5 On hienoa, että laatutuotteita voi saada näinkin halvalla! Sain juuri samanlaisia Mach 3 teriä, kuin suomalaisestakin kaupasta, mutta edullisemmin!
Joonas N. - Turku, Finland - ()
Hola,yo e comprado 16 cuchillas de guillette por 18,95€ + 5€ de gastos de envio y resulta que me an mandado 8 cuchillas solo y me dicen que para mandarme las otras 8 cuchillos tendria que pagar 3,95€,son unos rateros tened cuidado cn esta gente,que lo que intentan es robarnos......
Pedro A. - Chiclana, Spain - ()