Hårtrimmer
Bekväm trimmer skägg, polisonger och hår trimning. Utrustningen kan du spara dyrt besök på en barbershop, och du kan använda pengarna till andra användbara.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jaakko L.
  Jaakko L. (2016-05-20)

4/5 Hyvä kone parran ja viiksien siistimiseen. Hinta ja laatu suhde on kohdallaan. Hyvä ottaa mukaan reissuun akku kestää useampaa ajoa varten Vastaa täysin odotuksia!
- Hammaslahti, Finland - ()
5/5 Todella näppärä ja edullinen tuote halpaan hintaan.

Suoriutuu samasta kuin 10 x kalliimpi laite.

Erittäin hyvä hinta laatu suhde.

Suosittelen.
- Loviisa, Finland - ()
1/5 Tuli nopeasti 2vk , mutta tuote paskana heitin roskiin!

En suosittele!

Asiakaspalautus toimenpiteet johonkin Kiinaan ei napostele, varsinkaan kun Porvoo nimisessä kylässä ei ole postia.

Jatkossa ostan lelut kaupasta
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Älä missään tapauksessa osta, näin halvalla ei saa edes huonoa, vaan käyttökelvottoman! Oikea kuvaus pitäisi olla karvanrepimiskone. Täysin onneton krääsä, jonka ainoa oikea paikka on roskis, mihin tämä hyvin nopeasti parin käyttöyrityksen jälkeen päätyikin. Elämäni turhin hankinta -palkinnon vahva voittajaehdokas.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Laitteella saa helposti ja tarkasti trimmattua parran. Puhdistus on myös helppoa ja nopeaa. Tuote on lähes "ilmainen" joten sitä on helppo suositella muillekkin. Ainoa miinus tulee 4,5 viikkoa kestäneestä toimitusajasta.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Helppo ottaa käyttöön, sopiva ote Suomalaiseen makuun. Elegantti hienostunut muotoilu, kätevä lataustelakka tosin hieman kömpelön herkkä kaatumaan pöydällä, pitäisi olla vastapainoa hieman, että ei vahingossa kaatuisi koko kokonaisuus ilman latausta. Ensikertaa suoraan oli virtaa laitteessa ja pääsi heti sorvin ääreen testaamaan laitetta. Leikkasi parran ja hiukset todella nätisti trimmaten ja mukana suoraan asennettuna 10mm ''terä'' näytti esimerkkiä millaista jälkeä saa. Sitten 10mm irti helposti ja sileäksi pinta ilman sen suurempaa ihmettelyä. Ei tarvitse olla pelle peloton käyttääkseen tätä laitetta, suosittelen lämpivästi vaikka odotusaika oli se parisen viikkoa.
- Inkeroinen, Finland - ()

Hårtrimmer

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Bekväm trimmer för skägg, polisonger och hår. Trimmern låter dig välja hur pass nära rakning du vill ha. Det som krävs för underhåll, dvs pensel och olja, ingår i förpackningen.

 

Tekniska specifikationer:

 • Mått: 165 x 35 x 40mm
 • Vikt: 100g

 

I paket ingår:

 • 1x Trimmer
 • 1 x Laddningsstation
 • 1x Laddare
 • 1x Delare
 • 1x Rengöringsborste
 • 1x Olja

 

Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.