Liten elektrisk masserare
Massera in en liten enhet som du bli av smärtsamma axlar. Du kan använda enheten via USB-kabel. Enheten arbetar också med tre AAA-batterier. Massor av färger att välja mellan!

Våra kunders produktvideor

5/5 Hinta-laatu suhdeltaan erittäin hyvä hierontalaite, toimii niin paristoilla (3 kpl AAA) tai ulkoisella syötöllä (mukana USB-adapteri, vaikka PowerBankin kanssa). Vähän sanomista ehkä paristokannen suhteen, ei ole helppo irrottaa / asettaa paikalleen, muuten OK. Ei ole mitään kytkimiä, painamalla kevyesti alkaa hieromaan.
- Paimio, Finland - ()
4/5 hankala hieroa omia hartioita, koska laitetta pitää painaa ihoa vasten aika lujaa että laite alkaa "hieroa" ja vaikea samalla liikuttaa sivuttain.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tällä saa kipeät reidet auki kovan kuntoilusuorituksen jälkeen ja myöskin hierottua hyvin jalkapohjia pitkän kävelyreissun päätteeksi. Voi käyttää itselleen niskoihin mutta paremmin tietty jos kaveri auttaa!
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 todella hempulan oloinen, mutta hintaansa nähden yllättävän jämysti toimii. johdon pituus saisi olla enemmän mutta toimii. paristoilla ei ihan niin hyvin ja reippaasti tärrää kuin johdolla.
- Vuokatti, Finland - ()
2/5 Ei mitenkään kummoinen laite. Syö pattereita liian nopesti.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Laite hajosi muutaman viikon jälkeen. Niiden muutaman viikon aikana oli kuitenkin kuulemma hyvä härveli
- Keuruu, Finland - ()

Liten elektrisk masserare

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Allmänt:

Massera dina ömmande axlar med denna lilla elektriska masserare. Du kan använda enheten via USB-kabel eller med tre AAA-batterier. Massor av färger att välja mellan!

 

Tekniska specifikationer:

  • Fungerar med 3x 1,5 V AAA-batterier eller USB-kabel
  • 8 färgalternativ
  • Mått: 90 x 90 x 90mm
  • Vikt: 90g

 

Medföljer:

  • 1x Massage enhet
  • 1 x USB-kabel

Garanti:

1 månader