Sliphuvuden till Kemei fotfil
Byt ut sliphuvudet efter ca 15 gångers användande för att uppnå samma goda resultat varje gång.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juhana L.
  Juhana L. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Juhana L.
  Juhana L. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Juhani L.
  Juhani L. (2015-05-31)
 • Produktfoto av Juhani L.
  Juhani L. (2015-05-31)

4/5 Hyvä että tämmöisiä on myynnissä, niin ne jatkavat jalkaraspin ikää oleellisesti eikä joudu heti ostamaan uutta vanhan laitteen tilalle. Hinta itse laitteeseen verrattuna ei ole hirveän edullinen, mutta silti kannattava ostos.
- Pyhäsalmi, Finland - ()
4/5 Vara-raspia en ole vielä tarvinnut, koska laitteen mukana tulleista kahdesta raspista olen niistäkin käyttänyt vasta ensimmäistä. Raspi ei juurikaan kulu käytettäessä, joten näistä on hyötyä vielä pitkään, mikäli itse laite vain kestää.
- Huissi, Finland - ()
3/5 Kyllä kuiva nahka kyytiä saa. Ompi ihan jes mulle kuka olen mies, nii ainakii mulla turvakengissä kovettuu varpaat....Ikäväkyllä ei vaikuta pottivarpaiden väliin....
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Helppo vaihtaa koneeseen. Tuntuu että saisi kestää hieman kauemmin. Hinta mielestän korkea jos vertaa perinteiseen raspiin. Mutta kyllä pöly lentää kun on oikein kuivat kantapät.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Tarkoitukseensa ihan hyvä ja sopii aikaisemmin ostamaani laitteeseen ihan ok. Ainoa asia mik mieleeni tui oli että saisi olla hiukankarkeampi koska koneessa on jo tämän klarkeusasteen rulla. Suosittelen jos on jovat kantapäät ja karheat jalkapohjat.
- Tampere, Finland - ()
1/5 Ei ole tullut perille. Kirjekuori oli rikki kun tuli. Posti kysyi mitä tehdään. Sanoin etten tiedä mitä puuttuu. Tämä on se mikä on pudonnut rikkinäisestä kuoresta.
- Vantaa, Finland - ()

Sliphuvuden till Kemei fotfil

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Sliphuvuden som passar till Kemei elektrisk fotfil. Byt ut sliphuvudet efter ca 15 gångers användande för att uppnå samma goda resultat varje gång.
Sliphuvudena är löstagbara och tvättbara.
Säljes styckevis, men vi erbjuder mängdrabatt vid större köp.


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Roterande sliphuvud