Ansiktsmassage
Mekanisk ansiktsmassageapparat som hjälper till att påskynda blodcirkulationen i ansiktet och förhindra tecken på åldrande.

4/5 Olen käyttänyt tähän mennessä 3-osaisena kasvojen hierontaan.

Sujuu helposti itaisin samalla TV:tä katsellessa.Kasvohieronnan jälkeen tunne että kasvot ovat "jumpanneet",jää hyvä jälkitunne.
Sirpa L. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Yhdistin heti innoissani osat toisiinsa ja kokeilin paketin takaosassa olevien selkeiden kuvaohjeiden mukaisesti hierontaa. Hieman oli jäykän tuntuinen erityisesti poskien kohdalla painoi jonkin verran ikävästi. Otin osat irti toisistaan ja mielestäni toimii näin paremmin ja illalla kasvovoiteen levityksen yhteydessä paras.
Marjo S. - Heinola, Finland - ()
2/5 Käyttämättä on tämä jäänyt. Ainakin minulle liian kovakouraista hierontaa. Käy kipeää. Se puristaa liikaa. voisihan sitä käyttää vaikka harteitten hierontaan, mutta siihen tarkoitukseen liian pieni :(
Anne-marie K. - Kemi, Finland - ()
5/5 Pikkuisen 'ronkeli' kasvojen hierontalaite, mutta helppo ja hauska sitä on käyttää, kun vain jaksaisi useammin hieroa kasvoja...hintakaan ei päätä huimannut.
Johanna P. - Raisio, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii, hauska hierontaväline.
Julio cesar N. - Espoo, Finland - ()

Ansiktsmassage

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Mekanisk ansiktsmassageapparat som hjälper till att påskynda blodcirkulationen i ansiktet och förhindra tecken på åldrande. Vid regelbunden användning mjukar du upp huden och stramar åt den, och hjälper till förnyelsen av hudceller. Inkluderas tre massagehuvuden, som kan användas var för sig eller tillsammans.


Garanti:

3 månader

27 SEK Info om moms
Norm. 63
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter