Maskräknare till långstickor 4-pack
Maskräknare till långstickor 4-pack

5/5 Halpa, helppo, hyvä. Toimii niinkuin pitääkin! :) Jos kutoo paljon on nämä oiva apu! Vastasi odotuksia ja on jokapäiväisessä käytössä! Sopii puikolle, kuin puikolle!
Paapaaa - Turku, Finland - ()
5/5 Mitäpä tästä voisi sanoa. Erittäin simppeli ja toimiva tuote. Ei nyt ehkä laadukkaimmasta muovista ole valmistettu, mutta eipä tarvinnut lompakkoakaan avata liian isosti.
Iikka H. - Oulu, Finland - ()
5/5 Tilasin kerroslaskimen vaimolle lahjaksi, joka ensin oli kovin skeptinen tuotteen suhteen. Mutta kokeili sitten ja kyseli, että olivatkos nämä kalliitakin - niitä voisi tilata lisää lahjaksikin. Arvelen siis, että hyvä tuote on kyseessä. Omakohtaista arvostelua en kykene laittamaan taitojen puutteen vuoksi.
Timo N. - Kirkkonummi, Finland - ()
2/5 Laatu ei ole paras mahdollinen, voisi olla halvempikin. Jäykän oloinen pyöritettäessä eikä saa kunnolla otetta. Mutta silti oiva apu kierrosten laskussa.
Anne V. - Kiuruvesi, Finland - ()
3/5 Tilasin kerroslaskimen äidilleni. Hän sanoi että tuote on näppärä käyttää vaikka tuotteen laatu ei ole paras mahdollinen. Hintakin on kyllä sen mukainen. Paketissa tuli kerros laskureita kahta eri kokoa. laskuri pysyy hyvin puikossa eikä luista siitä pois.
Ilari S. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Kaikki kuvioita kutovat tietävät miten jatkuvasti hukkuu kerrosluku, näillä laskimilla ei huku, jos vain muistat napsauttaa joka kerroksella.
Marjo S. - Kangasala, Finland - ()

Maskräknare till långstickor 4-pack

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Nu behöver du inte längre hålla reda på antalet maskor när du stickar, och du gör således mindre misstag. 4st räknare medföljer, 2st för tunna långstickor, samt 2st för tjockare långstickor.


Medföljer:

  • 4 x Räknare

27 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter