Gravyrpenna
Gravera in ditt namn eller gör vackra dekorationer i nästan alla tänkbara material.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-06-30)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-06-30)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-06-18)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-06-18)
 • Produktfoto av A
  A (2015-04-29)
 • Produktfoto av A
  A (2015-04-29)
 • Produktfoto av Kati K.
  Kati K. (2015-03-29)
 • Produktfoto av Rustam A.
  Rustam A. (2014-12-12)
 • Produktfoto av Rustam A.
  Rustam A. (2014-12-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 Present till syster som är smyckesdesigner, hon älskar den nu när hon lärt sig hantera den. Fungerar ju på allt. Hon använder den nästan varje dag å jag kanske borde köpa en till i reserv
Madelene J. - Avesta, Sweden - ()
4/5 Kaivertaa kyllä mutta kun on yhdellä AA-patterilla toimiva niin vääntö loppuu nopeasti jos vähän enemmän painaa. Mutta kyllä tällä kaivertaa. Ostin ensin sitä varten että kaiverran omiin Frisbeegolf kiekkoihini omat nimikirjaimet jos joskus hukkaan ja epäilyttää että joku on sen löytänyt ja käyttää omanaan. Ja eilen kaiversin alumiinilompakkoa ja hyvin toimi siihenkin.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Todella helppokäyttöinen kaiverruskynä yksinkertaisiin kaiverrushommiin. Tilasin tuotteita kaksi kappaletta ja laatueroa löytyi. Toisen laitteen napissa oli hieman kosketushäiriötä, joka aiheutti sen että välillä nappia sai painaa raivo silmissään, että kaiverrin pysyi käynnissä. Toisinaan taas sai kaivertaa kevyellä napin painamisella. Kaivertamiseen on kaksi eri terää, joilla pehmeiden materiaalien kaiverrus onnistui helposti. Kynä on suunniteltu oikeakätisille, mutta vasenkätisenäkin sitä pystyy käyttämään mainiosti.

Kynä saa virtansa pattereista, jotka laitetaan todella halvannäköisen "rautalankaviritelmän" sisään, joka sijaitsee laitteen valkoisessa varressa. Tuo "rautalankaviritelmä" tuo valitettavasti kynälle halvan tuntuman.

Jos tarvitsee pientä kaivertamista tehdä satunnaisesti, on tämä siihen käyttöön erittäin soveltuva laite.
Jani P. - Tuusula, Finland - ()
4/5 Pienissä korukaiverrustöissä aivan pistämätön värkki! Tehoja tietenkään noin pienessä patterilla toimivassa laitteessa ei tietenkään ole samalla lailla kuin ammattimaisemmissa dremel-tyyppisissä, joten liian voimakas painallus kaiverrettavaan kohteeseen hyydyttää pyörimisen. Teriä tulee vain kaksi. Pyöreäpäinen ja terävä. Laite vaatii oikeastaan vain vakaan käden ja paikan, jossa hiontapölystä ei tarvitse välittää. Olen kaivertanut tällä sormuskuviota jopa bussipysäkillä. Ääni on hiljainen, tosin se riippuu myös paljon kaiverrettavasta materiaalista. Hintaansa nähden kaiverrin on erinomainen ostos. Ostin sen kokeeksi ja totesin sen sopivan omiin tarkoituksiini oivasti. Suosittelen, jos et joudu tekemään kaiverrustöitä joka päivä, sillä toimiakseen laite vaatii, että virtanäppäintä painetaan jatkuvasti. Se rasittaa nopeasti kättä.
Päivi M. - Helsinki, Finland - ()
3/5 En oikein osannut käyttää laitetta, se seisoo kyllä valitettavasti kaapissa tällä hetkellä. Koiran pantoihin on tarkoitus laittaa merkinnät ja pojan kokkiveitsiin nimikirjaimet.
Tuire T. - Kerava, Finland - ()
4/5 Tämä on hyvä ja tarpeellinen hankinta. Tällä on helppo tehdä esim. kuparilevystä pysyviä merkintälipukkeita esim lahjaesineisiin. Toimii erinomaisesti myös ladattavilla paristoilla ja kynän paksuhko muoto sopii hyvin käteen. Terien kestävyydestä on paha sanoa mitään koska kuparia kovempaa ainetta ei ole tullut käsiteltyä. Hyvä hinta-/laatusuhde.
Jouko S. - Laitila, Finland - ()

Gravyrpenna

★★★★★
★★★★★
37 Produktomdömen

Gravera in ditt namn eller gör vackra dekorationer i nästan alla tänkbara material. Går utmärkt att använda på metall, glas, läder, trä, keramik osv. Bra för att märka dina ägodelar eller för att göra din gåva mer personlig.

 

Läs blogginlägget om pennan här.


Specifikationer:

 • Strömförsörjning: 2 x AA batteri (ingår ej)
 • Vikt: 93g

 

Medföljer:

 • 1 x Gravyrpenna

 

Garanti:

1 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter