Mus-och råttavvisare
Håll råttor och möss borta från ditt hus för att hjälpa karkoittimen. Enheten fungerar upp till 100 - 160 kvadratmeter i radie, och besegra den ohyra ultraljud.

4/5 Koska meillä ei ole enää kissaa hiiret ja myyrät valtaavat mökkiämme. viime kesänä myyrät söivät kaikki mansikat heti niiden kypsyttyä. Vielä en tiedä toimivuudesta mutta heti aijon kokeilla jo viikonloppuna. Tuntuu mukavmmalta pelotella ne pois kuin myrkyttää.
Annica L. - Espoo, Finland - ()
4/5 Ostin näitä 4kpl. mutta adapterit puuttui kun ei tuo laite sovi Suomalaiseen maadoitettuun pistorasiaan,okei ilmoitin siitä e-villelle ja tulivathan ne tosi nopeasti mutta yksi mutta tuli heti vastaan,olivat laittaneet adapterit peräkkäin kiinni joten ja karkoittemissa on tulpat ohuemmat niin kyllä helposti sirisee eli liitos on liian löysä eli heittää sinistä kipinää vaihe puolelta. Lisäksi yksi karkoitin ei toiminut lainkaan.Muuten ok? Ehkä
Olli S. - Vantaa, Finland - ()
1/5 Eipä ollut mitään apua , hiiret hyppelivät samlla lailla tyhjää uima - altaaseen . Yrtin vaitaa laitteen paikkaa eipä enään käynnistynyt uudelleen .
Timo E. - Helsinki, Finland - ()
Hyvin toimii, ei ole hiiriä ja rottia enään näkynyt.
Kari K. - Vaasa, Finland - ()
1/5 Laite ei kestä tapauksissa, joissa syöttö tapahtuu kanttiaaltoa tuottavalla invertterillä. 2 kpl tällaisia meni hajalle muutamassa tunnissa. Onneksi sain korvauksen Onneksi ei syttynyt palamaan vaikka elektroniikan käryä tulikin
Jaakko K. - Vaasa, Finland - ()
1/5 Tuote hajosi muutaman päivän käytön jälkeen.En tiedä karkoittiko hiiriä.Vai pelästyikö niitä.
Tapani H. - Akaa, Finland - ()

Mus-och råttavvisare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Allmänt:
Håll råttor och möss borta från ditt hus med hjälp av Ultraljuds vågor! Enheten arbetar på upp till 100 - 160 kvadratmeter i radie, och besegrar ohyran med ultraljuds vågor. Anslut enheten till ett eluttag och den är omedelbart klar att använda.

Specifikation:

  • Fungerar 100 - 160 kvadratmeter
  • Förvisa råttor och möss med användning av ultraljud
  • Mått: 100 x 85 x 35 mm.Garanti:


Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

72 SEK Info om moms
Norm. 117
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter