Vattentätt fodral till Xiaomi Yi Actionkamera
Vattentätt fodral till Xiaomi Yi Actionkamera

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2015-09-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vedenkestävä kotelo aluksi vaikutti aika laadukkaalta mutta tuotteesta irtosi pieni muovipala. Tuote muuten näyttää hienolta ja siinä on perus action kamera kiinnike. Hinta on todella halpa verrattuna gopron koteloihin.
- Monninkylä, Finland - ()
4/5 Vasta vähän aikaa ollut käytössä. Näppärä avata, hiukan tuntuu muoviselta, joten en ehkä ihan rajuimpaan käyttöön suosittele, mutta perus kolaukset ja pudotukset kotelo kyllä kestää. Vedenpitävyyttä en ole vielä testannut.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Todella hintansa väärtti Yi kameralle, Jämäkän oloinen ja hyvät tiivisteet. Yi kamera asettuu jämäkästi ja kaikille kameran painikkeille löytyy hyväntuntuinen painike, käynnistys, video/kertakuva, Wifi. Näillä keleillä en vielä ole vedenalaista kuvaa pystynyt tuottamaan mutta katsellaan myöhemmin. Ehkä noita gopro kosteudenpoistajia kannattaa hankkia myös tälle jos lämpötilavaihtelut/ilmankosteus on kova tätä käyttäessä. http://www.e-ville.com/fi/3086-gopro-tarvikkeet/12387-gopro-kosteudenpoistajapalat-12kpl.html
- Turku, Finland - ()
5/5 Testasin tuotteen laittamalla kotelon sisälle palan talouspaperia, tämän jälkeen upotin kotelon veteen eikä vuotoja tullut. Eli luotettava kotelo. Pieni miinus siitä, että kotelo keräsi sisälleen huurua hieman kun siirryin kosteasta tilasta kuivaan. Muuten tätä ei huomannut, mutta kuvan reunoilla näkyy sumentumaa. Mutta suositeltava tuote
- Yliveska, Finland - ()
5/5 Tosi hyvän oloinen, helppo käyttää ja tuntuu tosi kestävältä kapistukselta.

Tekee sen mitä lupaa, eikä tunnu halvalta lelulta :D

Nappulat on notkeita ja kiinnitys napakka, muttei liian piukka.
- Pori, Finland - ()

Vattentätt fodral till Xiaomi Yi Actionkamera

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Detta fodral gör din Xiaomi Yi actionkamera vatten och stötsäker och dessutom gör du den adaptiv för de flesta tillbehören för SJCAM och GoPro som har universalfäste.
Fodralet är vattentätt ner till 40 meter och är för övrigt det viktigaste tillbehöret du behöver till kameran för att inte vara handikappad i olika situationer där extra tillbehör krävs.

Xiaomi Yi hittar du här

SJCAM-tillbehör hittar du här


Specifikationer:

 • Vikt: 100g
 • Material: Plast
 • Vattentätt ner till 40 meter

Medföljer:

 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader