SJCAM SJ4000 Vattentätt fodral
Prisvärt fodral till SJ4000. Fodralet är vattentätt ner till 30 meter och skyddar kamerahuset från stötar och repor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sari T.
  Sari T. (2016-08-25)
 • Produktfoto av Ilari S.
  Ilari S. (2015-10-17)
 • Produktfoto av Ilari S.
  Ilari S. (2015-10-17)
 • Produktfoto av Jani I.
  Jani I. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Jani I.
  Jani I. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Teemu P.
  Teemu P. (2015-08-05)
 • Produktfoto av Teemu P.
  Teemu P. (2015-08-05)

5/5 Meillä on parikin erilaista tämän kokoista koteloa ja on kiva, että molemmat mahtuvat tähän samaan. Lapsukaiset kuvasivat snorklatessa kaloja tämä kädessä. Kuvat olivat samalla laadulla kuin ilman koteloa kuvatut ja kamera pysyi kuivana. Painikkeet toimivat kuitenkin ihan hyvin. Mahtava tuote. En tiedä voisiko kameraa ilman tätä käyttää, sillä olemme suojanneet puhelinta myös lialta tämän avulla esim. metsäreissuilla.
- Kaarina, Finland - ()
4/5 Minulta hajosi H9-kamerasta kotelo ja huomasin, että tämä sopii myös siihen. Hiukan kotelo on ahdas ja nappeja pitää painaa vähän voimakkaammin, mutta ainakin toistaiseksi on sekä kotelo, että kamera toimineet moitteettomasti. SJ4000-kamerassa toimii paremmin.
- Läyliäinen, Finland - ()
5/5 Tuote on hyvä ja kestävämpi kuin kameran alkuperäinen kotelo. Tässä nappulat ovat matalammat ja paremmat. Olen ollut tyytyväinen ostokseen. Suosittelen.
- Oravala, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen sen takia, että alkuperäisestä kotelosta hajosi lukitusmekanismi. Tuote on halpa ja toimiva! Käytän tätä tuotetta monta kertaa viikossa. Myös veden alla olen käyttänyt ja on ollut vesitiivis.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Tiivis ja vedenkestävä. Läpinäkyvä muovi on laadukasta, mutta lukituksen musta muovi on epäkestävää. Ensimmäisen kotelon lukitsin murtui noin kahden kuukauden käytön jälkeen normaalisti koteloa lukittaessa, jonka jälkeen en enää luottanut kotelon olevan vesitiivis. Tilasin uuden ja nyt se testissä. Tuote ei ole hinnalla pilattu, mutta jos ei kestä normaalia käyttöä niin 19,95 euroakin on liikaa. Helppokäyttöinen. Painikkeet toimii hyvin.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tilasin uuden kotelon SJ4000-kameraa varten, koska alkuperäisen linssi oli säröittynyt. Alkuperäinen kotelo kesti hyvin yli vuoden käytön eikä edelleenkään päästä vettä sisään. Seuraavan kerran kun linssiin tulee säröjä on kuitenkin aika päivittää uudempaan malliin, koska kotelon saa aina uuden kameran mukana. Lisänä tuli yksi kiinnikeosa sekä -tappi.
- Helsinki, Finland - ()

SJCAM SJ4000 Vattentätt fodral

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Prisvärt fodral till SJCAM SJ4000. Fodralet är vattentätt ner till 30 meter och skyddar kamerahuset från stötar och repor. Dessutom ger fodralet utmärkta anslutningsmöjligheter till övriga tillbehör från både SJCAM och GoPro. Fodralet är kompatibelt med SJ4000 och SJ4000 WiFi -modellerna.

Se också:


Specifikationer:

 • Vattentätt ner till 30 meter
 • Storlek: 6.5x7.5x4cm
 • Vikt: 75g

Medföljer:

 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader