3D-glasögon med clips on
Bra alternativ för att njuta av 3D filmer med dina egna glasögon på huvudet! Spänn bara fast fästet på dina egna bågar och vik ner 3D-glasögonen!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jari M.
    Jari M. (2015-08-27)
  • Produktfoto av Timo J.
    Timo J. (2015-01-24)

4/5 Sopii hyvin silmälaseihin , värit on kohtalaiset . Sininen saisi ehkä olla tummempi . Vähällä käytöllä ollut mutta aivan kivat "lelut" :)
- Päntäne, Finland - ()
5/5 tekee minkä lupaa hyvä ostos tosi halpa ja on kevyet ja kiinnitys silmälaseihin on hyvä suosittelen ostamaan jos on tarvetta kannattaa tilata ueammat myös sellaisia malleja jotka ei käytä käsilmälaseja
- Kotka, Finland - ()
3/5 Hinta oli halpa siksi ostin. ei peitä tarpeeksi, Viime kesänä Tanskan legolandiassa oli erilaiset lasit käytössä, ne oli hyvät. Ne oli kuin silmälasit jotka laitettiin päähän ja omat lasitmahtu sisälle.
- Himanka, Finland - ()
2/5 En ole paljon käyttänyt ,joten laatu on ??? Käytettävyys on sama suurinpiirtein sama ,kuin aurinkolaseilla ,jotka laitetaan silmälasien päälle. Hinta ei paha ...
- Tornio/, Finland - ()
2/5 Näitä oli kokeltava, kun olivat edullsietkin. Kokeilun tuloksena sain pettyäkin tästä. Kuva vääristyi värimaailman vuoksi. Sininen ja punainen kuva alkoi hohtaa, ja muut värit meni ihan sekaisin. Silmät rasittuivat jo minuutin katsomisen jälkeen. Mietin onko silmissäni vikaa, vain tuotteessa vikaa.. minä en ainakana halau enää näitä käyttää. sopivat ehkä parhaiten piirrettyjen tai animaatio -ohjelmien katsomiseen.
- Karkkila, Finland - ()
5/5 Ostin samalla sekä klipsilliset että sangalliset 3D-lasit ja nämä klipsilliset päihittävät sangalliset selkeästi kuvanlaadultaan. Ovat myös kätevät käyttää, itselläni on pienemmät silmälasit mutta vaikka nämä 3D-lasit ovat piloittimalliset, toimivat ne hyvin. Ei mitään valittamista hintaa ajatellen.
- Vantaa, Finland - ()

3D-glasögon med clips on

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Bra alternativ för att njuta av 3D filmer med dina egna glasögon på huvudet! Spänn bara fast fästet på dina egna bågar och vik ner 3D-glasögonen!


Medföljer:

  • 1 x 3D-glasögon

Garanti:

3 månader