Kingston MicroSD-kortläsare USB-sticka
Praktisk MicroSD-kortläsare i form av en USB-sticka. Lätt att bära med sig exempelvis i nyckelknippan. Kingston MicroSD kortläsaren läser både HC och XC-rankade kort.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Vesa K.
  Vesa K. (2016-10-11)
 • Produktfoto av Vesa K.
  Vesa K. (2016-10-11)
 • Produktfoto av Marghos
  Marghos (2015-10-21)
 • Produktfoto av Marghos
  Marghos (2015-10-21)

5/5 Hyvä kortinlukija joka on helppo pitää mukana. Olen käyttänyt tätä sekä korttien alustukseen että kuvien siirtoon ja kaikki toimii kuten pitääkin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Näppärä pieni micro sd -kortinlukija usb-porttiin. Kulkee hyvin mukana vaikka avainlenkissä tai repun vetskarissa. Eipä tästä muuta oikein voi sanoa. Näppärän pienikokoinen ja toimiva. No sellainen pieni miinus, että korttia ei saa lukittua paikoilleen. Eli voi tippua kovemmassa menossa, jos säilytät korttia tässä lukijassa. Ei se kuitenkaan vain valahda pois, mutta pieni tippumisen riski on olemassa. Jos kortti tuntuu menevän erityisen löysästi paikoilleen, voi kortinlukijan metallikuorta varovasti painaa lyttyyn ihan vain sormivoimalla, jotta kortti jää napakammin paikoilleen. Tämä tottakai omalla vastuulla. Mutta siis kevyesti, ei runnomalla. Tällä alenee ainakin tippumisen riski. Itse näin tein ja kortti pysyy paljon tiukemmin paikoillaan. Eivätpähän pääse tipahtelemaan. Niin ja pienen kokonsa takia tämä kortinlukija häviää helposti, eli se kannattaa pitää jossain isommassa tavarassa aina kiinni. Kuten se avainlenkki.
- Hankasalmi as, Finland - ()
5/5 Toimiva ja näppärä pikku kortinlukija jos esimerkiksi läppäristä sattuu puuttumaan sd-kortti paikka. Suosittelen lisävarusteeksi vaikkei heti olisikaan tarvetta.
- Luusua, Finland - ()
5/5 Kingston MicroSD-kortinlukija on erittäin pieni lukija joka tukee kaikki MicroSD kortit, jopa isommat 64gb+ microsdxc kortit. Lukijassa myös hihna jonka voit laittaa kiinni vaikka avaimenperään. Huom on lähes yhtä pieni kuin microsd kortit joten myös helppo häviämään. Hinta alle 5e ei ole paha ollenkaan.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Tämä muistikortin (microSD) lukija on erinomainen. Kooltaan juurikin vain sen kokoinen kuin on tarpeen. Esim. autostereoiden tai tietokoneen USB-liittymässä käytettäessä ei ulos jää törröttämään mitään pitkää ja törkeää isoa tikkua. Narusta on näppärä vetää lukija ulos USB-pistokkeesta. Minulla on näitä useita.

Myös Kingstonin microSD-kortit ovat erittäin laadukkaita. Yksikään niistä ei ole lakannut toimimasta esim. puhelimen muistikorttina.
- Kuusankoski, Finland - ()
5/5 Hyvin toimiva ja pienen kokonsa vuoksi todella kätevä kortinlukija, jota on helppo kantaa esim. avainten mukana. Edullisen hinnan myötä hinta-laatu -suhde on erinomainen.
- Helsinki, Finland - ()

Kingston MicroSD-kortläsare USB-sticka

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt
Praktisk MicroSD-kortläsare i form av en USB-sticka. Lätt att bära med sig exempelvis i nyckelknippan. Kingston MicroSD kortläsaren läser både HC och XC-rankade kort.

 


Specifikationer:

 • Stöder MicroSD / SDHC / SDXC-kort
 • USB2.0
 • Operativsystem som stöds:
 • - Windows Vista / 7/8
 • - Mac OS 10.3.x och högre
 • - Linux 2.6 och högre

Medföljer:

 • 1 x USB2.0 Kingston MicroSD Card Reader
 • 1 x Nyckelring

Garanti:

1 år

49 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- P.g.a det Kinesiska nyåret är produktens leveranstid undantagsvis 4-6 veckor
Se produkterna i det Nordiska lagret. Leveranstid 3-5 dagar!

Liknande produkter