Powerbank -strömpillret 3000mAh
Effektivt piller som har 3000mAh förstahjälpen effekt. Ger din telefon den medicin den behöver och hjälper den att få igång hjärtat. Med andra ord en defibrilator för din lur!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tarja J.
    Tarja J. (2015-10-21)

Våra kunders produktvideor

5/5 Edullinen ja hauska varavirtalähde. Lataa puhelimen hieman hitaasti, mutta 3000 mAH riittää usealle käyttäjälle. Kivan näköinen niin pysyy lapsillakin paremmin tallessa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Latasin varavirtapillerillä pikkukameraa. Lyhyen kokeilun jälkeen olen tyytyväinen tuotteeseen. Se on pienikokoinen ja mahtuu hyvin laukkuun tai taskuun. Sen vuoksi se tulee helposti pidettyä mukana. Ulkomuoto ja -näkö on viehättävä ja sen takia se soveltuukin hyvin vaikkapa lahjaksi lääkealan ihmisille (ja miksei muillekin). Suosittelen myös edullisuutensa vuoksi.
- Suonenjoki, Finland - ()
4/5 Sopivan kokoinen ja vaikuttaa toimivalta lyhyen kokeilun perusteella. Tuote oli edullinen ja tällä latailee juuri puhelimen kerran tyhjästä täyteen.
- Helsinki, Finland - ()

Powerbank -strömpillret 3000mAh

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Effektivt piller som har 3000mAh förstahjälpen effekt. Ger din telefon den medicin den behöver och hjälper den att få igång hjärtat. Med andra ord en defibrilator för din lur! Levereras med en microUSB-USB-kabel, som passar till de flesta Android telefoner och surfplattor.


Medföljer:

  • 1 x Piller 3000mAh
  • 1 x Micro USB-kabel

Garanti:

6 månader