Kamerahållare bälte
En hållare du kan fästa din kamera i när du inte kan hålla den med händerna.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jonne L.
  Jonne L. (2015-05-22)
 • Produktfoto av Jonne L.
  Jonne L. (2015-05-22)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-11-16)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-11-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tämä kamerapidike on aivan ehdoton niille, joilla kamera kulkee mukana lähes koko ajan ettö niille. Kamera on helppo asettaa pidikkeeseen ja näppärä irroittaa kameraa tarvittaessa. Itselläni pidike on kiinnitetty leveään nahkavyöhön, jolloin kamera pysyy heilumatta paikoillaan.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen metsäretkiä varten ja siinä käytössä tuote on hintansa haukkunut. Tuotteessa olisi parannettavaa lukituksen varmuudessa, muovin joustavuuden lisäämisessä ja ehkä myöskään koon pienentämisestä ei ainakaan haittaa olisi. Muuten tuote on hintaansa nähden aivan ehdoton ostos, jota suosittelen ainakin kevyemmän järjestelmäkameran omistajille. Hiukan viilausta siellä täällä, mutta muuten hyvä kapistus.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Ihan kelpo kapistus, mutta jotenkin jäänyt vähäisellä käytölle. Kyllä siinä kameraa Hyvin rokottaa, mutta pelkään kuitenkin, pysyykö kamera varmasti vai putoaako. Pitäisi ottaa enemmän käyttöön.
- Siuntio kk, Finland - ()
4/5 Hyvä vaihtoehto niille jotka eivät halua roikottaa kameraa kaulassa, toki vaatii vahvan lonkan ja vyös jos aikoo roikottaa kyseisessä kiinnikkeessä isoa kameraa ja objektiivia.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Kätevä kuljetustapa kameralle, Ei tarvitse pitää kaulahihnaa mukana roikkumassa, eikä roikuttaa kameraa aina kaulassa kun sillä ei kuvata. Tulee varmaan useammin otettua kamera mukaan luonnossa liikuttaessa.
- Hyllykallio, Finland - ()
5/5 Jos haluaa pitää kädet vapaana eikä roikuttaa painavaa järkkäriä kaulassa, niin tämä on aivan loistava tuote. Pysyy napakasti vyöllä. Olin hieman huolissani pysyykö kamera kiinni tuossa vai putoaako se helposti, mutta lukitusjärjestelmä on yksinkertainen ja toimiva. Erittäin hyvä ostos.
- Helsinki, Finland - ()

Kamerahållare bälte

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

General:

En hållare du kan fästa din kamera i när du inte kan hålla den med händerna. Tvådelat set med en clip som du kan fästa till ditt skärp och en annan som går in i kameran. Kameran låses tryggt fast och kan enkelt tas bort genom att trycka ner mot din kripp. Gjord av tåligt plast. 

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader