Axelväska för systemkamera
Denna axelväska med anpassningsbar kameraavdelning är idealiska för dagens strapatser i terrängen och vistelser i storstaden.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Keijo P.
  Keijo P. (2015-07-01)
 • Produktfoto av Keijo P.
  Keijo P. (2015-07-01)
 • Produktfoto av Keijo P.
  Keijo P. (2015-07-01)
 • Produktfoto av Keijo P.
  Keijo P. (2015-07-01)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-04-02)

Våra kunders produktvideor

5/5 Olen käyttänyt laukkua lyhyiden kuvausretkien tekemiseen, silloin kun en tarvitse paljon tavaraa mukaan. Laukkuun sopii Canon 70D + Canon 18-200 mm putki. Toiseen lokeroon sain mahtumaan Sigman macron 105 mm. Jalusta kiinnittyi mukavasti laukun pohjaan remmeillä. Sivu taskuun sain pieniä tavaroita. Laukun hihnassa on irroitettava pieni tasku, johon laitoin puhdistustarvikkeita, nopeasti sain ne käyttöön. Vesipullollekin on oma paikkansa. Laukun sain helposti siirrettyä selän puolelle kuvauksen ajaksi.Pitkillä reissuilla on reppu parempi vaihtoehto, jos on olkapää ongelmia, kuten minulla on.
Pirjo P. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Hintasekseen oikein näppärä ja hyvä kameralaukku johon mahtuu yllättävänkin paljon tavaraa. Noin kuukauden verran ollut käytössä enkä keksi juuri mitään pahaa sanottavaa. Vähän jäi harmittamaan kun ei 10" tabletti mahtunut mukaan. Vesipullo paikasta iso plussa. Päällä ollessa helppo pyöräyttää eteen ja ottaa kamera esiin. Todella hyvä ostos.
Jere P. - Tampere, Finland - ()
3/5 Palautin repun koska oli vääräkätinen. Kyselin sitä asiakaspalvelusta ennen tilausta mutta eivät osanneet sanoa kun eivät tuotetta päässet näkemään. Muuten taisi vaikuttaa ihan toimivalta.

Palautus oli kaaos, vein Siwaan josta sanottiin että ei heillä ole firman kanssa sopimusta kun kerroin että e-villen palautus...otti silti, luki koodin paketista jossa tuli. Koodi olikin väärä ja reppu tuli uudestaan mulle....

Vein sen taas sinne ja näytin mailin missä luki teksti että heillä on sopimus e-villen kanssa. Sitten taisi joku koodi löytyä ja sain jätettyä repun sinne.

Plussaa oli että sen mukaan oli laitettu pientä kuvaustilpehööriä kaupanpäällisiksi, en vaan enää muista että mitä kun tästä on jo yli vuosi aikaa.
Maria-Pelagea K. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Periaatteessa fiksu vaihtoehto repulle. Mallin etuna on, että selkä ei hikoile, ja laukun saa kierretty etupuolelle, jolloin kamera on helposti käden ulottuvilla nostamatta laukku pois. Tuotteen materiaali on kovin muovisen tuntuinen, terävä ja joustamaton. Valmistelun viimeistelyssä heijastuu tuotteen halpa hinta.
Jussi-Paavo P. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Näin E-Villen mainoksessa kameralaukun järkkärirungolle ja vaihto-objektiiville ym. kuvausreissulla tarvittavalle sälälle. Minulla on olemassa reppu johon mahtuu jalustaa lukuunottamatta lähes kaikki varusteeni mutta sen kuljettaminen on usein todella hankalaa ja vaivalloista. Innostuin tästä repusta koska se oli kuvauksen perusteella sopivankokoinen välttämättömän kuljettamiseen. Eli runko, jossa objektiivi 70-200 sekä 24-105. Salamalaite, triggerit, suotimet etc mahtuvat vaivattomasti mukaan. Muistikortteja varten on omia taskuja. Repun alle voi kiinittää vaikka monopodin. Kuvausreissulla reppun hihna on vasemmalla olkapäällä ja kuvasukohteen ilmestyttyä, reppu on helppo pyöräyttää esille ja ottaa kamera kuvaukseen. Hyvä! Laadusta ei vielä ole suurempaa kokemusta mutta kaikki toimii! Hinta on myös houkutteleva, usein kamerareppujen hinnat pyörivät 50-200€!!!
Keijo P. - Kuusankoski, Finland - ()
5/5 Kirjoitan tätä arvostelua harrastelijavalokuvaajan ominaisuudessa.

Olin jo pidempään etsinyt järjestelmäkameralle ns. top loader -laukkua, mutta kaikki olivat liian pieniä - mukaan mahtui käytännössä vain itse kamera. Minulla on Lowepron iso kamerareppu Pro Runner 350 AW, mutta se on todella kömpelö tapahtumissa yms. Aiempi olkalaukku jäi taas pieneksi, jotain piti aina jättää pois.

On tietysti makuasia, mitä haluaa pitää mukanaan. Esim. salamaa ja teleobjektiivia ei välttämättä tarvita samalla reissulla, mutta pyrin itse "turistivarustukseen" välttääkseni ison repun kuljettelun. Tästä syystä jätin toistaiseksi myös tästä laukusta erillisen sadesuojan pois. Sille on laukun "mahapuolella" oma tasku, ja se on irrallinen toisin kuin Loweprossa. Samoin kolmesta eri kokoisesta "väliseinästä" minulla on käytössä vain pisin tilan säästämiseksi. Samoin käsittääkseni lantioremmiksi tarkoitetun hihnan otin irti, se on omiaan tarttumaan jonnekin.

Ja mitä laukkuun sitten mahtuu? Jokaisella on toki erilainen kalusto, mutta tässä omaa listaani ja kuvista selviää miten olen ne reppuun sijoittanut:

Nikon D7000, Sigma 17-50, Tamron 70-300, Nissin Di622 salama, Nexus 7 tabletti & kansi/näppäimistö, ylimääräinen SD-kortti, kaapeleita, kolmijalka, puhdistusharja sekä -puhallin ja kaukolaukaisin.

Laukusta on helppo avata joko jompi kumpi luukku tai iso etutasku. Kaikissa on mahdollisuus "pikasulkea" joko remmillä tai tarralla.

Laukun alla on pienet pikalukolliset remmit. Yritin ensin laittaa kolmijalkaani niihin, mutta se oli juuri hieman liian lyhyt. Luultavasti esim. normaalikokoisen monopodin saisi siinä kulkemaan mukana.

Mielestäni tuote täyttää sille asettamani odotukset hyvin ja vetoketjut yms. tuntuvat laadukkailta.
Mikko W. - Lohja, Finland - ()

Axelväska för systemkamera

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

En vanlig ryggsäck är verkligen opraktiskt att ha en systemkamera i. Denna axelväska med anpassningsbar kameraavdelning är idealiska för dagens strapatser i terrängen och vistelser i storstaden. Lätt och praktisk, rymmer både kamera, objekt samt zoom-objektiv. Har snabböppningsbart lock, så att du hastigt kan vifta fram kameran när du har ett kodak-moment framför dig. Tillverkad i vattenbeständigt material och tål även mindre stötar. 

 


Specifikationer:

 • Storlek: 24 x 13 x 34 cm
 • Vikt: 800 g


Medföljer:

 • 1 x Väska

Garanti:

6 månader

344 SEK Info om moms
Norm. 417
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter