Handledsband för systemkamera
Allmänt: Många systemkameror är tunga att hålla i handen. Detta band fördelar en del av tyngden till handleden, så att dina fingerar inte blir trötta under en längre fotosession.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2013-12-27)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 Great accessory for the frequently photo shooting person.
- Sundom, Finland - ()
5/5 Kätevä rannelenkki jos kameran kaulassa roikottaminen ei tunnu mukavalle. Kamera pysyy tukevasti kädessä eikä putoa. Pikalukon ansiosta se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Plussaa on vielä se että kameran pohjaan tulevassa kiinnikkeessä on jalustakierre, jos kameraa tarvitsee välillä käyttää jalustalta, ei hihnaa tarvitse irrottaa. Kätevä hihna ja todella edullinen hinta.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Ok roikotin mutta ei vakiintunut jatkuvaan käyttöön. Laadukkaan oloinen ja mukavan tuntuinen kädessä. Koko ajan kädessä roikkuva kamera ei ollutkaan käytännöllinen.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 En ole vielä käyttänyt joten ei voi sanoa mitään tuotteesta. Tosin tottunut pitämään kaulanauhaa kamerassa niin menee varmaan hetki totutellessa että se on kädessä kiinni eikä vapaana.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Käytännön käyttö jäänyt vähäiseski, koska olen laiska irroittamaan kierteestä ees takaisin. Joku pikalukko soviitten kanssa voisi olla paikallaan. Mutta siis omaa laiskuttaa, varmaan ajaa asiansa.
- Siivikkala, Finland - ()
4/5 Ihan ok nahkaremmiviritys käden tueksi kameralla kuvatessa. Asennus on suhteellisen helppoa kunhan jaksaa katsoa minne mikäkin remmi menee. Hihna tukee varmasti pidemmässä käytössä kättä ja tuo ainakin jonkin verran lisäturvaa, ettei kallis kamera pääse tipahtamaan kädestä maahan.
- Helsinki, Finland - ()

Handledsband för systemkamera

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Allmänt:
 
Många systemkameror är tunga att hålla i handen. Detta band fördelar en del av tyngden till handleden, så att dina fingerar inte blir trötta under en längre fotosession. 


Specifikationer:

 • Färg: Svart


Medföljer:

 • 1x handledsband