Handledsband för systemkamera
Allmänt: Många systemkameror är tunga att hålla i handen. Detta band fördelar en del av tyngden till handleden, så att dina fingerar inte blir trötta under en längre fotosession.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2013-12-27)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 Great accessory for the frequently photo shooting person.
- Sundom, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt ostamaani rannehihnaa järjestelmäkamerani kanssa ja se on toiminut niinkuin pitääkin ja olen pitänyt siitä kovasti. Rannehihna tukee hyvin kättä ottaessani valokuvia kamerallani. Suosittelen tätä tuotetta kaikille jotka käyttävät järjestelmä kameraa kuvaukseen tai videointiin.
- Otalampi, Finland - ()
3/5 Ok roikotin mutta ei vakiintunut jatkuvaan käyttöön. Laadukkaan oloinen ja mukavan tuntuinen kädessä. Koko ajan kädessä roikkuva kamera ei ollutkaan käytännöllinen.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Kätevä rannelenkki jos kameran kaulassa roikottaminen ei tunnu mukavalle. Kamera pysyy tukevasti kädessä eikä putoa. Pikalukon ansiosta se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Plussaa on vielä se että kameran pohjaan tulevassa kiinnikkeessä on jalustakierre, jos kameraa tarvitsee välillä käyttää jalustalta, ei hihnaa tarvitse irrottaa. Kätevä hihna ja todella edullinen hinta.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 En ole vielä käyttänyt joten ei voi sanoa mitään tuotteesta. Tosin tottunut pitämään kaulanauhaa kamerassa niin menee varmaan hetki totutellessa että se on kädessä kiinni eikä vapaana.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Käytännön käyttö jäänyt vähäiseski, koska olen laiska irroittamaan kierteestä ees takaisin. Joku pikalukko soviitten kanssa voisi olla paikallaan. Mutta siis omaa laiskuttaa, varmaan ajaa asiansa.
- Siivikkala, Finland - ()

Handledsband för systemkamera

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:
 
Många systemkameror är tunga att hålla i handen. Detta band fördelar en del av tyngden till handleden, så att dina fingerar inte blir trötta under en längre fotosession. 


Specifikationer:

 • Färg: Svart


Medföljer:

 • 1x handledsband