Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
JGAURORA A3S 3D-skrivare
3D-skrivare A3S från JGAURORA är en 3D-skrivare för dig som gillar detta som en hobby men den kan även användas för professionella applikationer.
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare
 • JGAURORA A3S 3D-skrivare

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Roni T.
  Roni T. (2019-03-24)
 • Produktfoto av Olli
  Olli (2019-01-03)
 • Produktfoto av Rolf W.
  Rolf W. (2018-03-20)
 • Produktfoto av Rolf W.
  Rolf W. (2018-03-20)

4/5 Tilasin tämän ensimmäiseksi 3D-tulostimekseni. Ilman aiempaa kokemusta, on laitteen käyttöön ollut silti varsin helppo päästä sisään. Itse laite on erittäin helppo koota ja mallintaminen (.stl -formaatti) onnistuu esimerkiksi työssäni käyttämälläni Autodesk Inventorilla (josta saa 1kk testilisenssin täysversiolle valmistajan sivuilta, eikä tämän jatkaminen ole erityisen haastavaa).

Itse tulostimen oma softa, jolla stl-mallit käännetään tulostimen ymmärtämään gcode-muotoon on helppokäyttöinen, mutta sisältää myös valtavasti tulostusparametrejä muutettavaksi sitten kun ymmärrys aiheesta lisääntyy. Vakioasetuksilla pääsee kuitenkin hyvin alkuun, kunhan hieman nostaa pedin ja suuttimen lämpötiloja vakioista ja levelöi tason tarkasti aina ennen tulostamista. Tulostimelle löytyy netistä myös harrastajayhteisön tuottama ohjesivusta, jonka vihjeillä pääsee ongelmatilanteiden yli helpommin. Tulostusalue tässä on 20cm kanttiinsa, joten aivan suurimpia tulosteita tällä ei voi tehdä, mutta mielestäni tuohonkin mahtuu useimpiin tarpeisiin sopivat printit. Aloittelijalle tätä on helppo suositella hyvien tukisivustojen ja helpon koottavuuden vuoksi. Tulostuslaadulle minulla ei ole vertailukohtaa, mutta mittatakkuus näyttää olevan hyvä ja tulosteiden pinnanlaatukin aivan ookoo. Hieman tulostusviivan rajoja jää näkyviin, mutta sitä tuskin tällä valmistusmenetelmällä pystyy täysin välttämään. Jälkityöstöllä käsin parantelee jos tarve vaatii.
- Rahja, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Tulostukset onnistuneet ilman ongelmia sen jälkeen, kun tulostuspeti oli säädettu kohdilleen ja puhdistettu puhdistusalkoholilla. USB-tikulla tulevan slicerin sijaan kannattaa asentaa uusin Cura. Siinä ei ole valmiina profiilia A3S tulostimelle, mutta sen saa helposti tehtyä ottamalla pohjaksi A5-mallin profiiilin ja korjaamalla siitä tulostusalueen koko.
- Sastamala, Finland - ()
3/5 Toimiessaan hyvin kätevä ja näppärä laite. Z-akselin säätö ja tarkkuus hieman kyseenalaisesti toteutettu, mutta 0.2mm ja isommalla resoluutiolla tulostettaessa ei vaikuta mihinkään. Mutta en lähtisi tällä 0.05mm-0.1mm tarkkuudella mitään tarkkaa tulostamaan.

Muihin vastaaviin vähän hidas, mutta vastaavasti hiljaisempi.

Tulostusalusta on vähän.. outo. Toimi 100% hienosti ensimmäiset 3-4 printtiä: tulostettaessa jäi kiinni täydellisesti ja kylmänä irtosi lähes puhaltamalla. Sen jälkeen printit jäivät vähän aikaa kiinni niin, että lekalla sai melkein lyödä irti. Tämän jälkeen mikään ei enää pysynyt kiinni muuta kuin liimalla. Liimaa 4-5 kertaa käytetty kummasti pelasikin sitten kuten alussa sen aikaa kunnes lähti noiden muiden vikojen takia vaihtoon.

tason leveling nupit on huomattavan ärsyttävästi sijoitettu ja huonot vääntää, muutoin käytettävyys on kyllä tosi hyvä.

Oma versioni oli viallinen (ilmeisesti syöttömoottorissa/lämpömötikässä jotain vikaa), joten en voi sen enempää kommentoida.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tulostin on toiminut hyvin tähän asti. Olen tulostellut sillä sähköpotkulautaan osia. Nyt tuli kuitenkin ongelmia kun lasilevy alkoi irrota yhdestä kulmasta ja levelöinti ei tämän takia onnistu. Nyt se on "korjattu" väliaikaisesti jonkinlaisella patentilla. Hintaisekseen hyvä laite ja tekee tarkkaa jälkeä mutta jgauroralta on kyllä ollut huono idea liimata lasinen tulostuslevy kiinni.
- Vihtavuori, Finland - ()
4/5 1. Paketointi

Printteri oli pakattu tiivisti ja suojattu hyvin. Metallirungossa ja lämpöalustassa ei näkynyt minkäänlaisia jälkiä/vaurioita. Kosketusnäytössä näkyi naarmuja, jotka oli suojamuovin alla eli lienee joku sohlannut tehtaalla.

2. Kokoonpano

Todella yksinkertaista, noin 5min tehtävä. Mukana tulleella USB-tikulla lyhyt (4 sek.!) ohjevideo.

3. Käyttöönotto

Laite käynnistyi hyvin mutta säätöjen kanssa oli hieman tekemistä. Esimerkiksi Z-akseli oli näytön mukaan kohdassa 0 kun se oikeasti oli milliä vaille ääriyläasennossa. Tämä toki ratkesi sillä kun rullasi sen manuaalisesti alas. USB-tikulla tuleva ohjelmisto on vain PC:lle. Samat ohjelmat saa netistä myös Macille, mutta silloin näistä puuttuu ko. printterin asetukset. Nämä löytyy netin syövereistä kohtalaisen nopeasti. Lämpöalustan sai säädettyä melko nopeasti tasaiseksi mukana tulleen "kalvon" avulla ja näytön Bed level apurin kanssa. Kävin kaikki kulmat 5-6 kertaa läpi jotta sain samankaltaisen tuntuman kaikista. Lämpöalusta kannattaa pyyhkiä sopivalla puhdistusaineella (vinkit ja ohjeet JGAurorawiki.com)

Toistaiseksi en ole saanut Cura-ohjelmistoa toimimaan mukana tulleen USB-johdon kautta suoraan printterille, vaan käytän muistitikkua edestakasin koneen ja printterin välillä.

4. Käyttö

Yksinkertaista ja selkeätä, kosketusnäyttö toimii kohtalaisen hyvin ja on selkeälukuinen.

Tällä hetkellä koneella on tulostettu noin 8 tuntia. Tämä ei toki ole vielä paljoa mutta alkuvaikutelma on lupaava. Ensimmäinen tuloste oli perinteinen 20mm x 20 mm x 20 mm testikuutio jolla voi tarkistaa, että printit ovat nyt ja toivottavasti tulevaisuudessa myös oikean kokoisia. Tässä tapauksessa mitat olivat täsmälleen oikein joten sekin on jo hyvä saavutus ns. suoraan laatikosta otetulle tulostimelle. Jos et ole ennen kokeillut 3d-tulostusta tai nähnytkään, kannattaa huomioida että se on kohtalaisen hidasta. Tuon pienen testikuution tulostus vei muistaakseni noin 30min. Isommat tulosteet vie huomattavan paljon aikaa.

Aiemmin mainittu JGAurorawiki.com on hyvä lähde lisätiedolle ja ohjeille JGAuroran tulostimien osalta. Kyseinen wiki ei ole valmistajan tekemä vaan harrastajien ylläpitämä. Jos olet harkitsemassa tämän printterin ostamista, wikistä löytyy sitä varten omaosio missä on paljona linkkejä arvosteluihin ja muutenkin hyvää tietoa. Suosittelen tutustumaan.

Laite oli kokonaisuudessaan miellyttävä yllätys ja kun laitetta oli Suomi-varastossa, laitteen sai todella nopeasti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käyttöönotto oli helppoa ja alkuun pääsi helposti tulostimen mukana tulleen ohjeen ja opastusvideoiden avulla. Tulostusalusta toimii hyvin, tulosteet pysyy hyvin kiinni ja ne on myös helppo irroittaa. Tulostusalusta hyppää jotenkin pois paikaltaan, jos sen ajaa liian eteen ja tulostuspään tuuletin jumittaa välillä tulostimen käynnistyessä. Muuten toiminut erinomaisesti ja on todella hyvä tulostin hintaansa nähden.
- Turku, Finland - ()

JGAURORA A3S 3D-skrivare

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 12 mån garanti
 • Gratis frakt

JGAURORA A3S är en 3D-skrivare för dig som gillar detta som en hobby men den kan även användas för professionella applikationer.

Printern är byggd helt i metall men är ändå lätt och väldigt stabil samt användarvänlig. Tillverkaren har förutom att designa en mycket noggrann skrivare också valt att lägga ned lite tid på utseendet, vilket gör att du inte behöver skämmas för att ha denna liggandes på skrivbordet. Ibruktagningen sker i ett handslag, faktist på mindre än en minut!

Underglaget av glas är specielbelagt, vilket säkerställer att utskrifterna inte fastnar på ytan, de kan tas bort för hand utan verktyg och hjälpmedel. Chassiutjämningen sker lätt tack vare det semiautomatiska nivelleringsprogrammet och avståndssensorn!

JGAURORA

Skrivaren är enkel att använda tack vare det inbyggda gränssnittet och färgpekskärmen. Det engelska systemet innehåller allt du behöver för utskrift, kalibrering och underhåll av denna maskin. I händelse av ett strömavbrott eller om utskriftsmaterialet tar slut, kan skrivaren återuppta arbetet på exakt samma ställe där den slutade. Du kan också till exempel stoppa utskriften och ändra färgen på filamentet och därmed skapa fantastiska flerfärgade föremål.


Specifikationer:

 • Skikttjocklek: 0,1 - 0,3 mm
 • Tjocklek på filament: 1,75 mm
 • Utskriftsområde: 205x205x205mm
 • Utskriftsupplösning: 0,2 mm
 • Utskriftshastighet: 10-150mm / s (80mm / s rekommenderas)
 • Skrivhuvud: 0,4 mm
 • Tryckhuvuduppvärmning: 180-240 ° C
 • Chassiuppvärmning: max. 110 ℃
 • Effekt: 180W
 • Plattforsmutjämning: Manuell
 • Användargränssnitt: 2,8 "LCD-pekskärm
 • Användargränsspråk: engelska
 • Material som stöds: PLA / ABS / PUU / TPU etc.
 • Stödda filer: STR, OBJ, G-Code
 • Skrivarens mått: 431x370x423mm
 • Skrivarvikt: 9kg
 • Förpackningsstorlek: 505x430x245mm
 • Förpackningsvikt: 11,5 kg

Medföljer:

 • 1 x JGAURORA A3S 3D-printer
 • 1 x Filamentställning
 • 1 x Strömförsörjning
 • 1 x Nätkabel

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

4399 kr Inkl. moms 25%
eller 264kr/månad Klarna
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas
1 h 22 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: