Taktisk MicroUSB-kabel
Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-08-28)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-08-28)
 • Produktfoto av Aki P.
  Aki P. (2017-08-08)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-07-10)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-17)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)

5/5 Käytän tätä sekä Sonyn tablettiin, että Huawei Honor 7 puhelimeen. Hyvälaatuinen tuntuu olevan. Mukavan pitkä niin ylettyy laitteisiin ja sarjoja pystyy katsomaan kerrankin kummalla kyljellä tahansa makoillen. Liitin pelittää hyvin molempiin laitteisiin. Ei häiriöitä lataamisessa.
- Turku, Finland - ()
4/5 Laadukas kaapeli lataa nopeasti ja on jämäkän tuntuinen,liitin pysyy paremmin puhelimessa kiinni kuin muilla tarvikejohdoilla,komean värinen camo kuviointi.suosittelen kaikille niille joilla tavalliset puhelimen mukana tulevat usb johdot eivät tahdo kestää käyttöä.
- Uusikaupunki, Finland - ()
2/5 Kaapeli toimi hyvin pari viikkoa. Onneksi oltiin kotona kun liitin alkoi savuta sohvan päällä, se puhelimeen tuleva pää oli punahehkussa. Kohta olisi sohva syttynyt palamaan ja palanut koko talo. Ei paljo kiinan kama enää kiinnosta.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Poikkeavalla värityksellä sarustettu usb johto, toimii kuten muutkin, en huomannut toiminnassa eroa vanhoihin. Eipä poikkea muista johtimista muuten kuin varin perusteella.
- Panttila, Finland - ()
5/5 Laadukkain MicroUsb-kaapeli koskaan. Huono turhaa jaaritella vaikka tämä on kehunsa ansainnut. On jämäkkä ja päällyste tuntuu kestävän asemasodankin. Lisäksi tuote on vielä kuvaansa tyylikkäämpi livenä.
- Tervakoski, Finland - ()
4/5 Lähinnä olen käyttänyt piuhaa puhelimen lataukseen, käy niin oukitelliin, kuin perinteisimpiin samsungeihin.. Äärimmäisen hyvä pituutensa puolesta sekä mukana oleva kiinnitysklipsi estää johdon solmiutumisen kulkjetuksen aikana kassissa..
- Jännevirta, Finland - ()

Taktisk MicroUSB-kabel

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Den taktiska MicroUSB-kabeln är gjord för att klara av hårda tag. Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar. Den camouflagemönstrade kabeln har ett riktigt coolt utseende!

DU kan välja en upp till tre meter lång sladd! Ladda din telefon, eller flytta över dina filer, på ett snabbt och snyggt sätt!


Specifikationer:

 • Output: 5V/2A

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter