Taktisk MicroUSB-kabel
Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aki P.
  Aki P. (2017-08-08)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-07-10)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-17)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)

5/5 Laadukkain MicroUsb-kaapeli koskaan. Huono turhaa jaaritella vaikka tämä on kehunsa ansainnut. On jämäkkä ja päällyste tuntuu kestävän asemasodankin. Lisäksi tuote on vielä kuvaansa tyylikkäämpi livenä.
- Tervakoski, Finland - ()
4/5 Lähinnä olen käyttänyt piuhaa puhelimen lataukseen, käy niin oukitelliin, kuin perinteisimpiin samsungeihin.. Äärimmäisen hyvä pituutensa puolesta sekä mukana oleva kiinnitysklipsi estää johdon solmiutumisen kulkjetuksen aikana kassissa..
- Jännevirta, Finland - ()
4/5 Hyvän ja tukevan oloinen kaapeli. Tää kestää kyl kovempaakin käyttöä ja murjomista.. ja on myös hyvän pituinen kaapeli myös kullatuilla liittimillä.
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Näissä on selvästi eroa. Ostettiin paria eri pituutta ja ovat hyvin erilaiset tuotteet, alkaen johdon paksuudesta ja notkeudesta. Toki kumpikin on keskimääräistä kaapelia tukevamman oloinen.

Lisäksi microusb-liittimet ovat erilaiset. Lyhyempi johto sopii useimpiin puhelimiin talossa mutta ei BV6000 eikä Ulefone Armor. Pidempi sopii myös BV6000:n liittimeen mutta sekään ei Ulefonen.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän Oukitelin lataamiseen autossa, koska kaapeli oli pidempi, mitä merkin oma. Ihan laadukkaan oloinen tuote hauskassa kuosissa. Vaikuttaisi olevan myös kestävä käytössä.
- Ylivieska, Finland - ()
4/5 Elikä ihan toimiva johto. Tuntuu kestävältä ja on tarpeeksi pitkä. Käytössä sohvan vierellä pöydällä josta yltää syliin. Puhelin, tabletti, vara-akku, bt-kuulokkeet olleet tässä kiinni. Kestävyys selviää ajan myötä, vielä ei tiedä. Tuntemus hyvä.
- Raahe, Finland - ()

Taktisk MicroUSB-kabel

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Den taktiska MicroUSB-kabeln är gjord för att klara av hårda tag. Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar. Den camouflagemönstrade kabeln har ett riktigt coolt utseende!

DU kan välja en upp till tre meter lång sladd! Ladda din telefon, eller flytta över dina filer, på ett snabbt och snyggt sätt!


Specifikationer:

 • Output: 5V/2A

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter