Kirurgkniv + 10 blad
Kirurgkniv + 10 blad

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Makesi
    Makesi (2017-01-12)
  • Produktfoto av Makesi
    Makesi (2017-01-12)

5/5 Pieni ja sievä veitsi kaikenlaiseen pikkuaskarteluun. On helppo ottaa mukaan ihan minne vaan. Todennäköisesti mahdoton saada tavallisella käytöllä rikki. Vaikka on vaihtoteriä, uskon, että ne saa vielä terotettuakin monta kertaa.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Todella hyvä. Terät on hienon teräviä eikä ole vielä tarvinnut vaihtaa ensimmäistäkään joten pysyvät hyvin terässä. Käyttöä on ollut pakettien avaamisesta ompeleiden purkamiseen ja kalastusvälineiden huoltoon. Silti edelleen ensimmäinen terä käytössä.
- Nummela, Finland - ()
4/5 Asiallinen pien-veitsi.

Teriäkin löytyy, jopa Stanleyn luettelosta.

Nro 11 on tyyppi, varsin peruskauraa.

Varren tein itse uuden, oli vähän klemppa.

Oiva ostos, useimmiten toiminee sellaisenaan.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Muuten suht edullinen veitsi, nopea toimitus ja terät omassa muovisessa kotelossaan. Pieni moittiminen on, että rengaskiinnitys on aika heikko ja terä joskus irtoaa helposti veitsirungosta.
- Paimio, Finland - ()
3/5 Tätä on tullut käytettyä lähinnä 3D tulostuksien reunojen siistimisessä. Terät ovat teräviä, eikä hintakaan kovin paha. Käteen sopivuus hieman tönkkö, voisi olla hieman muotoa että sopisi hyvin käteen.

Terä irtoaa omassa veitsessäni turhan helposti kierteeltään.
- Luumäki, Finland - ()
3/5 Perus leikkaamiseen käy. Terän kiristys vähän hassu, pyöreä holkki joka vedetään ylöspäin terää päin joka kiristää terän leukojen väliin. Saattaa helposti löystyä kesken kaiken. Varsinkin kun tästä samaisesta holkista pidetään kiinni leikatessa, ja sormetki saattaa lipsahtaa terään kun kiristää. Suosittelen jotain muuta vestä kuin tätä, ainakin tarkempaan leikkaamiseen.
- Rovaniemi, Finland - ()

Kirurgkniv + 10 blad

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Du behöver inte vara läkare för att ha nytta av en kirurgkniv. Kniven är mycket användbar i en mängd olika situationer, i princip på samma sätt som du använder en vanlig mattkniv. I Detta fall får du betydligt bättre precision och kan skära mer detaljerat med ett bättre slutresultat. 10st extra blad medföljer.


Medföljer:

  • 1 x Kirurgkniv
  • 10 x Knivblad