Neoprenfodral för laptop
Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Mikael H.
  Mikael H. (2015-07-01)

5/5 Hyvä suojapussi, laadukasta tekoa, materiaali mukavaa ja vetoketju toimiva. Konkonaisuutena toimii! Ainoa pienenpieni miinus että ihan hiukan tiukahko. Käytössä macbook air 13"
- Tampere, Finland - ()
5/5 Hinta vastasi hyvin käyttötarkoitustaan. Oikean kokoinen kone sopi mainiosti pussiin. Kuva ja tuote mätsäsivät myös toisiinsa, eikä tullut mitään muuta väriä kuten muille oli selvästi aikaisemmin käynyt.
- Turku, Finland - ()
2/5 Tuote jäänyt todella vähälle käytölle. Ei ollut ihan sitä laatua mitä odotin. Hinta ei kyllä ollut paha, joten sen puolesta ei älyttömästi harmita.
- Turku, Finland - ()
5/5 Läppärin suojana koulumatkoilla kasissa; päivittäisessä käytössä. Tuote vastasi odotuksia; 15,6 tuumanen läppäri sopi hyvin suojapussiin. Laatu on hyvä; erinomainen hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi
- Pirkkala, Finland - ()
4/5 Koulukoneen suojana, täyttää tarpeen! Kestänyt jokapäiväisen käytön hyvin, ehdottomasti hinta/laatusuhdetta vastaava, hinta erittäin edullinen!
- Turku, Finland - ()
5/5 Tuli itselle hutiostos omaa hölmöyttä: tilasin sen 13'3 tuuman MacBookia varten ollen tietenkin liian pieni, kun Macin NÄYTTÖ on sen 13'3 tuumaa ja kone tietysti paljon isompi. Eli ei mahdu ei. Materiaali on todella laadukkaan tuntuista ja varmasti suojelee laitetta hyvin.
- Vantaa, Finland - ()

Neoprenfodral för laptop

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder. Finns i två storlekar; 13,3" och 15,6"


Specifikationer:

 • Välj storlek enligt skärmstorlek på din bärbara dator
 • Gjort av Neopren
 • Dragkedja

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter