LED arbetsbelysning med krok
Praktisk arbetslampa med 30 LED-lampor på sidan och 7 lampor framtill. Den ultimata mini-lampan för verkstaden, bakluckan eller campingväskan.

5/5 Hyvin toimii yö/hätä valona jääkaapin kyljessä.

- Heikko magneetti. Piti kuumaliimalla liimata omat paremmat magneetit, että tuote pysyisi jääkaapissa.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Halpa pieni ja tehokas valo. Mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin. Hyvä esimerkiksi autohommissa. Hyvälaatuinen tuote. Hintalaatusuhde kohdallaan!
- Nokia, Finland - ()
3/5 Tuote toimiva tosin pikkaisen heppoisen oloinen ja valoteho ei kovinkaan häävi.

Toki hintakaan ei ollut kovin suuri.

Olisin kyllä sitämieltä jotta hinta voisi olla hiukan edullisempi Villellä kun samanlaisia tuotteita myydään täälläkin suoraan kaupoissa samaiseen hintaa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tarvitsin hyvää valaisinta työvajaani, jossa ei ole sähköä. Aikaisempien valaisimien kanssa on ollut joitakin ongelmia. Siksi päätin ostaa tämän tuotteen, koska se vaikutti sopivalta tuonne vajahommiin. Enkä pettynytkään, se on juuri sellainen, jollaista tarvitsen siellä muuten hämärissä olosuhteissa, kun tarvitsen kirkkaan valaistuksen tarkkuutta vaativissa töissä. Napakymppi!
- Turku, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden ihan tehokas valo, mm. jos on ahdas paikka johon tarvitsee valaistusta, on tämä valaisin näppärä kun ei ole johtoa ja suht. kapea. Kahteen suuntaan valaistus on myös hyödyllinen jos esim korjaa jotain että on nähtävä kahteen suuntaan. Koukku sekä magneetti kyljessä auttavat valaisimen käytössä huomattavasti.
- Naantali, Finland - ()
4/5 Näppärän kokoinen ja antaa riittävän valotehon. Akun kestävyys todentamatta, mutta uskon riittävän mun tarpeisiin. Ei ainakaan hinnan kiroissa.
- Outokumpu, Finland - ()

LED arbetsbelysning med krok

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Detta mini-verktyg bör finnas i varje stuga, baklucka och garage. Denna arbetslampa/ficklampa har 37 små LED-lampor som ger ett klart och brett sken. lampan sitter bra i handen och den drivs av vanliga AA-batterier. Den inbyggda kroken gör lampan lätt att hänga upp där du behöver extra ljus och med magneten på baksidan kan du fästa den vid metallytor.

Lampan har 30 lysdioder på sidan och 7 framtill. Du kan enkelt växla mellan de olika lampgrupperna beroende på vilken du vill använda. Tack vare sin ringa storlek och lätta design är lampan även perfekt för friluftsmänniskan. Häng lampan i tälttaket och höstmörkret kan omöjligen tränga in!


Specifikationer:

  • 37 LED-lampor
  • Krok
  • Magnetfäste
  • Strömförsörjning: 3x1.5V AA-batterier