Pansarglas till Oukitel K6000 Pro
Pansarglaset fördelar stöten över ytan och håller telefonens skärm säker. Skyddsglaset kanske spricker, men telefonens eget glas är räddat!

5/5 Panssarilasi tuli hyvin pakattuna ja paketissa ohjeet, joilla varmasti saa sen asenettua. Käytännön kokemusta ei vielä ole siitä, että tekeekö hommansa tarvittaessa, enkä meinaa sitä heti testatakkaan. Toivotaan, että jos tilanne tulee, niin panssarilasi hoitaa hommansa.
Markus V. - Kiukainen, Finland - ()
5/5 panssari lasi tuli erittäin hyvässä paketissa ja lasi oli hyvin suojattu. panssarilasi on ehdoton kun ääliöpuhelinta käytetään. hinta suoraan kiinasta on vain n. kolmasosa jos haet vastaavan kivijalkakaupasta, ja oukiteliin et löydä hyllystä panssarilasia. jos tilaat puhelimen niin tilaat myös tämän! käytettävyys= nakkisormelle kaikki on aina vaikeaa
Jussi K. - Mieto, Finland - ()
5/5 Asennus helppoa ja laatu sama kuin aiemmin ostamillani joilla hinta ollut kolminkertainen. Suojan käyttöhän poistaa ruhjeitten tulon puhelimen omaan näyttöön. Tuote on valmiiksi muotoon leikattu joten sitä ei tarvi muokata itse. Hipaisu tuntuma säilyy vaikka välissä onkin suojalasi. Kun asentaa kalvon puhtaalle lasille, se pysyy hyvin paikallaan.
Juhani M. - Pärjänsuo, Finland - ()
3/5 Ei täytä koko pintaa. Kiinitettävyys ontuu. Ei aivan vastannut niitä odotuksia millä kohdetta kaupattiin. Hinta hiukan korkeahko laatuunsa ja käytettävyytensä nähden.
Juha J. - Koivu, Finland - ()
5/5 Suojaa puhelimen näyttön hyvin. Ainut miinus se että se ei ole koko näytön kokoinen näytön kaarevien reunojen takia. Ehdoton ostos puhelimen näytön ikää pidentämään
Jere H. - Piippola, Finland - ()
4/5 Näyttö kaareutuu aavistuksen reunoilla, mutta lasi ei, joten omaan silmään jää vähän hassusti vajaaksi, mutta kyllä sillä kuva alueen saa peitettyä. Toimivuus tosipaikan tullen kysymysmerkki.
Toni K. - Kangasala, Finland - ()

Pansarglas till Oukitel K6000 Pro

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Skärmskydd av härdat glas är en mycket bra extra försäkring till din telefon eller surfplatta. Fäller du luren i backen så är det främst det yttersta lagret som tar smällen, och har du då ett extra skyddsglas så är du garderad.

Samma gäller om du har luren i fickan och råkar stöta till en bordskant just där telefonen ligger. Glaset fördelar stöten över ytan och håller telefonens skärm säker. Skyddsglaset kanske spricker, men telefonens eget glas är räddat!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

  • Passar till: Oukitel K6000 Pro

126 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 18 h 38 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter