Vpecker OBD2 systemtestare med WIFI
Vpecker är mycket mer än en ODB2 felkodsläsare. Med en mängd märkesspecifika funktioner vet du snart allt om just ditt fordon!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pertti H.
  Pertti H. (2016-10-31)

4/5 Ostin tuotteen ihan vain investointina että välttää virhekoodien lukemisesta maksamisen korjaamoissa kun ajelee hiukan vanhemmalla koslalla.

Lukija on mukavan kokoinen (joskin omassa autossa portti sellaisella paikalla ettei pysty ajossa käyttämään) ja lukijan luoma wifi-verkkokin toimii luotettavasti.

Ohjelma kykenee ilmeisesti tunnistamaan vanhemmankin auton (vm. 1998), joten voi melko varmasti sanoa että toimii melkeinpä jokaisessa autossa, jossa vain OBD portti löytyy. Ohjelman suomen kieli välillä vähän takkuilee, ja itse käyttelenkin laitetta englanniksi. Tabletilla, jolla ohjelmaa käytän vikakoodien lukeminen toimi vähän hitaanlaisesti.

Ainoana miinuksena antaisin huonot mukana tulevat käyttöohjeet. Ohjeet neuvovat menemään sivulle, josta löytää vain ohjelman vanhemman version. Kun asentamisen jälkeen päivitin tuon vanhan version uudempaan, meni koko asennus päin honkia ja ohjelma lakkasi toimimasta. Kannattaa suosiolla googletella "vpecker install" ja seurata ensimmäistä linkkiä uusimpaan versioon (tätä kirjoittaessa 8.5).
Niko H. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Vpecker on toiminut hyvin autoissa mihin olen sitä sovittanut (MB, WV, Ford ja Peogeot). Yhteys autoon löytynyt välittömästi. Vikakoodien purku onnistuu helposti. Ainoa häiritsevvä asia on että ohjelma on vielä paikoin keskeneräinen, jolloin kaikki toiminnat ei toimi tai niitä ei ole.
Tapani A. - Muonio, Finland - ()
4/5 Kokeilin nopeasti autooni vpeckeriä sen tultua postissa. Auto oli bmw 335i - 07 ja vikakoodin luku onnistui ihan mallikkaasti sen jälkeen kun oppi miten ohjelman saa toimimaan. Kauheasti en syventynyt ohjelmaan, mutta yritin live dataa saada koneen näyttämään. Aluksi kokeilin ihan moottorin kierroslukuja saada näkyviin. Sain näkyviin mutta luvut olivat aivan päin mäntyä. Siinä meni vähän luotto live datan toimivuuteen. Ehkä korjaantuu uusissa päivityksissä. Kokeilin myös koko diagnostiikan pika testiä joka lukee viat kaikista järjestelmistä. Joka kerralla testi jumiutui CAN/? Osioon. En muista mikä sana can/ jälkeen oli mutta siihen se tyssäs aina. Se osio oli muistaakseni bodyn vika osion alla. Moottorin vikakoodiosion luki hyvin ja läpi. Älyttömästi ohjelmassa on toimintoja joita en ole vielä ehtinyt käydä läpi. Voi olla että en edes tarvitse ohjelmassa muuta kuin moottorin vikakoodin lukijaa, mutta onpahan muut ominaisuudet sitten varalla jos niitä joskus tarvitsee. Toivottavasti sitten toimii. Hintalaatu on nopean testin mukaan ihan ok. Jos myyntipuheita on uskominen niin tuoteen pitäisi parantua kun päivityksiä tulee lisää.
Kristian T. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Ajoneuvotesteri - vaikuttaa ihan hyvältä laitteelta. Vähäisen käytön perusteella arvioituna. Hinta laatu suhde on kohdallaan. Voin suositella testerin hankintaa......

-phu-
Pertti H. - Hamina, Finland - ()
3/5 Tuote on loistava. laaja ajoneuvokanta, on tullut käytettyä ja testattua useissa erimerkeissä. hinta laatusuhde hyvä, päivityksiäkin löytyy ilmaiseksi. suosittelen.
Veli-pekka S. - Haukipudas, Finland - ()
2/5 Testerin käyttö on kohdaltani vielä aika alkumetreillä. Kahteen autooni olen kokeillut mutta kumpaankaan en ole saanyt yhteyttä. Volvo s60 d5 koneella ei onnistunut eikä toinenkaan Jeep Grand Cherokee 2,7 l dieselillä. Jeeppi on ilmeisesti ongelmallisempi mutta onneksi pääsen siihen kiinni toisella testerilläni. Kieliversioista huomasin että jos valitsee suomen kielen, ei edes pysty lataamaan ohjelmaan kaikkia osia, esimerkiksi jarrujen huoltoa. Olen kuitenkin toiveikas utelias palikan suhteen ihan ammatinkin puolesta (autoins.) ja odottelen tulevia ohjelmapäivityksiä.
Ari L. - Porvoo, Finland - ()

Vpecker OBD2 systemtestare med WIFI

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

OBS! Kampanjprodukt. Erbjudandet gäller under en begränsad tid.

Autocom Cars' utmanare är här. Vpecker är en svenskspråkig, lättanvänd och prisvärd OBD2 systemtestare som passar för hobbybruk, flermärkesreparatörer och för renovering av begagnade bilar.

Vpecker i ett nötskal: 73 bilmärken, hundratals modeller av bilar, alla standard OBD2 funktioner, samt ett brett utbud av märkes- och modellspecifika funktioner. Funktionerna inkluderar bland annat:

 • Du kan spara och printa skärmdumpar för att underlätta felsökningen
 • Visar live-data både som text och grafiskt för att underlätta analysen
 • Sparar och repeterar live-data för att underlätta felsökning på givare och komponenter
 • Ett behändigt diagram underlättar snabb sökning efter intermittenta fel
 • Automatisk lagring av data för teknisk support och felsökning
 • Du kan printa den sparade infon när och var som helst, till exempel över WiFi

Vpecker är inte bara en OBD2 felkodsläsare utan ett verkligt multifunktionssystem för tung användning. Du kommer att kunna göra samma saker som på tillverkarens egna enheter!

Tack vare det intuitiva och lättanvända operativsystemet sparar du tid vid varje test. Särskilt om du använder enheten tillsammans med en windows surfplatta eller laptop med pekskärm så är den otroligt smidig. Vpecker programvaran kan installeras på datorer och surfplattor utrustade med följande operativsystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8 och Windows 10.

TDIntel utvecklar sin programvara i rasande takt. Med systemuppdateringarna kommer de märkesspecifika möjligheterna att expanderas ytterligare. Fortsätter utvecklingen kommer priset garanterat att stiga så jag rekommenderar att du köper nu när den är billig jämfört med till exempel Autocom Cars enhet. Programvaran kan någon gång få en årlig licensavgift. Tills vidare är det gratis att updatera sin Vpecker. Uppdateringen är naturligtvis inte nödvändig om programvaran redan stöder de funktioner du behöver.

På e-ville.com har vi en kontinuerlig kontakt med tillverkaren, så vi kan snabbt be dem korrigera eventuella fel i programvaran, utarbeta förslag, korrigeringsförslag på den svenska översättningen, etc.

Endast språkfilen är 500.000 rader. Jag tror att det beskriver ganska väl hur omfattande Vpecker är redan nu. Vpecker har utvecklats under ett år och hela enheten med dess gränssnitt är mycket avancerat med massor av funktioner!


Specifikationer:

Protokoll som stöds:

 • SAE J1850 (PWM)
 • SAE J1850 ( VPW )
 • ISO 14230 (KWP2000)
 • ISO 9141-2
 • ISO 15765-4 / SAE J2480 ( CAN - BUS )
  - ISO 15765-4 CAN ( 11 bit / 500 kbps )
  - ISO 15765-4 CAN ( 29 bit / 500 kbps )
  - ISO 15765-4 CAN ( 11 bit / 250 kbps )
  - ISO 15765-4 CAN ( 29 bit / 250 kbps )

 • Enhetsprocessor​​: ARM 32 -bitars Cortex
 • Wi- Fi 802.11 b/g
 • Arbetstemperatur: -10 - +70 grader
 • Lagringstemperatur: -30 - +120 grader
 • Enheten får ström via bilens OBDII -kontakt (8 - 16V)
 • Dimensioner: 150 x 94 x 40 mm
 • Tillverkare: TDIntel
 • Modell: Vpecker WiFi
 • Matningsspänning: 8 - 16V
 • Färg: Svart
 • Språk: Massor, bl.a. Svenska, engelska och finska.

Medföljer:

 • 1 x OBD2 enhet Vpecker
 • 1 x Licens för programvaran
 • 1 x Installationsanvisningar

2266 SEK Inkl. moms 25%
136SEK/månad
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: 4 st
- Nästa inkommande leverans om 8 h 1 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter